Kontakt os
Få det bedste brændstof til den bedste pris - bestil dit DLG/Shell Landbrugskort.
Energi & Service / Energi / DLG Shell-kort

Tank hos Shell i hele Danmark med fordele gennem DLG Energi

Med et DLG/Shell Landbrugskort sparer du både tid og penge. Tank Shells FuelSave blyfri 95 eller diesel på de mere end 300 servicestationer i Danmark, og kør´ lidt længere på literen.* Bestil direkte nederst på denne side.

Rabatter med DLG/Shell Landbrugskort

  • 1,40 kr. pr. liter benzin
  • 1,40 kr. pr. liter diesel
  • 35 % på vask
  • Inkl. moms 

Bestil DLG/

Shell Landbrugskort

Bestil dit DLG/Shell Landbrugskort ved at udfylde formularen nederst på denne side. 
Du kan også kontakte din lokale energimedarbejder. I løbet af ca. 14 dage vil du modtage dit eget nye DLG/Shell Landbrugskort. 
 
 

Sådan kan du bruge benzin og dieselkortet

DLG/Shell Landbrugskort kan benyttes på alle Shell servicestationer i Danmark. Du kan købe benzin, diesel, bilvask, smøreolie, vinterprodukter, tilbehør og reservedele og broafgift på Storebælt afhængig af, hvad du ønsker.

Rabat på benzin, diesel og vask

Du får rabat hver gang, du tanker med dit DLG/Shell Landbrugskort. Rabatten ydes på den til enhver tid gældende listepris hos A/S Dansk Shell, og kan ikke kombineres med andre rabatordninger. Hvis der er en lokal prisnedsættelse på en Shell servicestation, hvor pumpeprisen er lavere end listeprisen fratrukket rabatten, får du den lavere pumpepris i stedet. Derved sikres du den lavest mulige pris. Kontakt din lokale energimedarbejder for at få oplyst den gældende rabat.  

Betalingsform

Dit køb på DLG/Shell Landbrugskortet bliver faktureret på den samlede faktura fra DLG. Her vil de enkelte køb være specificeret. Købet på DLG/Shell Landbrugskortet vil derfor have samme betalingsbetingelser som dine øvrige køb hos DLG.

Reklamation

Evt. reklamationer om fakturaer skal rettes til DLG snarest muligt efter modtagelse af fakturaen og senest inden for tre måneder. Navne- og adresseændring skal straks meddeles til DLG skriftligt.

Mistede kort

Kontakt vores kundeservice på tlf. 7010 2700, hvis:
  • Du mister kortet.
  • En anden får kendskab til din pinkode.
  • Du får mistanke om, at kortet er blevet kopieret, eller du på anden måde får mistanke om, at kortet kan blive anvendt uberettiget. Tyveri, misbrug eller formodning herom, skal straks anmeldes til politiet.
  • Opbevaring af oplysninger
Med mindre ansøgningen om DLG/Shell Landbrugskort afslås, opbevares de oplysninger, som fremgår af anmodningen, hos DLG og Shell. De oplysninger som DLG videregiver til Shell er: Navn, adresse og ansøgerens DLG kunde-, CPR- og telefonnummer. Kundenummeret benyttes ved fakturering mellem DLG og Shell.
 
*Beregningen af brændstoføkonomien er baseret på en sammenligning af brændstof tilsat FuelSave additivet med brændstof uden dette additiv. Testet i 180 individuelle videnskabelige test på 5 bilmodeller. Brændstoføkonomien kan variere afhængig af biltype, kørselsforhold og kørestil.

Bestil DLG/Shell Fleet-kort - og få rabat på Shell servicestationer i Danmark

Stamdata
Pengeinstitut (tilmelding til Leverandør Service)
Kort 1
trykkes på kortet, max 16 karakterer
4 cifre, vil blive maskintildelt hvis ikke angivet
Kort 2
trykkes på kortet, max 16 karakterer
4 cifre, vil blive maskintildelt hvis ikke angivet
Kort 3
trykkes på kortet, max 16 karakterer
4 cifre, vil blive maskintildelt hvis ikke angivet
Kort 4
trykkes på kortet, max 16 karakterer
4 cifre, vil blive maskintildelt hvis ikke angivet
Kort 5
trykkes på kortet, max 16 karakterer
4 cifre, vil blive maskintildelt hvis ikke angivet
Kort 6
trykkes på kortet, max 16 karakterer
4 cifre, vil blive maskintildelt hvis ikke angivet
Anslået forbrug per måned
Evt. bemærkninger

DLG/Shell kort forhandles i samarbejde med DCC Energi. Samhandel sker i henhold til de til enhver tid gældende handelsbetingelser, der er tilgængelige på www.dccenergi.dk/handelsbetingelser

Energi
DLG og DCC Energi i tæt samarbejde
DLG og DCC Energi dannede i 2015 et stærkt energipartnerskab. Det nye selskab er en af de førende energiforretninger i Danmark og henvender sig til både private, erhverv og landbrug.

Landbruget serviceres fortsat gennem DLG Energi, der tilbyder en bred vifte af energiprodukter og energiservices, herunder diesel, fyringsolie, brændstofkort, smøreolier, biobrændsel, elektricitet og naturgas.   
Vores absolutte styrke er vores stærke lokale tilstedeværelse. Vi udnytter i fællesskab vores vidtrækkende erfaringer i energisektoren til at levere produkter og service i verdensklasse til både eksisterende og nye kunder. Energipartnerskabet er bl.a. Danmarks største Shell forhandler.