Kontakt os
DLG Energi - landbrugets foretrukne olieleverandør
Energy & Retail / Energy / Olie

Olie

Køb smøremidler, dieselolie, fyringsolie. Vi tilbyder også oliefyrsservice og afhentning af spildolie. Se desuden listepriser nederst på siden på fyringsolie, dieselolie og fuelolie.
DLG Energi leverer en lang række service- og energiprodukter af høj kvalitet. Vi forhandler Shells smøremidler, dieselolie, fyringsolie, tilbyder oliefyrsservice og afhentning af spildolie m.m. DLG Energi og DCC Energi dannede i 2015 et fælles, stærkt energipartnerskab, der gør DLG Energi og DCC Energi til en af de førende energiforretninger i Danmark.  Vores tætte samarbejde med disse partnere giver dig mange fordele: 
 • Dag-til-dag levering. 
 • Lokalkendte chauffører.
 • Et højt serviceniveau gennem vores erfarne energimedarbejdere. 
 • Og ikke mindst produkter af høj kvalitet.
 • DLG Energi går aldrig på kompromis med hverken service eller kvalitet. 

 

Olie på kontrakt – din vej til en tryg fremtid


Få et bedre overblik over dit driftsbudget med dieselolie og/eller fyringsolie på kontrakt. Er du træt af svingende oliepriser og et usikkert driftsbudget? Vil du gerne kende dine udgifter til olie 3, 6 eller 12 måneder frem? Så har DLG Energi den unikke løsning til dig, som hedder Olie på kontrakt

Bestil energi

Konkret tilbyder vi produkter og service inden for dieselolie, fyringsolie og smørolie:

Aktuelle listepriser

Dagens listepriser på brændstoffer leveret til hjemmetank

Historiske listepriser på brændstoffer leveret til hjemmetank

Vejledende listepriser på benzin og diesel på Shell tankstationer

AdBlue prisliste.

Handelsbetingelser

Når du køber brændstoffer, smøreolie, benytter DLG/Shell kort eller låner udstyr til håndtering af olieprodukter, indgår du samhandel med:

DCC Energi A/S
Nærum Hovedgade 8
2850 Nærum
CVR nr. 3212 1846
Telefon 7010 2200

Derfor gælder DCC Energis handelsbetingelser for handlen.
Du kan altid se de gældende handelsbetingelser her.

Dieselolie 

Vi har et stort udvalg af dieselprodukter, herunder Shell FuelSave Diesel, der er udviklet til at øge motorens effektivitet og forbedre din brændstoføkonomi.  
 
Shell FuelSave Diesel – et produkt med mange fordele
 • Sparer op til 3 % brændstof ved at køre længere på literen*
 • Holder brændstofsystem og indsprøjtningsdyser rene og forebygger belægninger i motoren 
 • Øger motorens effektivitet og reducerer derved udledning af CO2  og røg
 • Beskytter mod korrosion i brændstofsystemet
 • Minimerer skumdannelse ved tankning, det sparer tid og mindsker risiko for spild

* Over hele køretøjets levetid. Baseret på Shell omfattende tests med tunge køretøjer brugt inden for vejtransport under normale kørselsforhold med Shell FuelSave Diesel kontra almindelig diesel uden brændstofbesparende
additiv. Besparelserne kan variere afhængig af biltype, kørselsforhold og kørestil. 

Bestil diesel på to måder
• Bestil selv dieselolie, inden din tank er tom.
• Vi kan tilbyde dig datolevering, så du får fyldt tanken op på bestemte dage, fx hver onsdag eller med bestemte intervaller fx hver 10. dag.
Aftale om datolevering kan også laves for kortere perioder, fx til forårsarbejdet eller i høsten. Kontakt din lokale energimedarbejder, hvis du vil indgå en aftale om datolevering. Hvis du selv vil stå for bestillingen, modtager vi gerne din ordre 3 hverdage før, du ønsker levering.

Leveringer til dagen efter (mandag-fredag)

Vi kan også levere hos dig allerede dagen efter bestilling. Bestil inden kl. 16 i hverdagen, fortæl os at du ønsker levering dagen efter, så leverer vi dieselolien hos dig.

Hasteleveringer

Hvis du skal bruge dieselolie samme dag, som du bestiller, hjælper vi dig også med det (der tillægges et hastegebyr). Opstår der et akut behov for levering, bestræber vi os på, at tankvognen holder hos dig inden for 3 timer (der tillægges et tørløbsgebyr). Gælder dog ikke på helligdage.

Lokalkendte chauffører leverer din dieselolie

Det er lokalkendte chauffører, som kommer til dig. Vi leverer alle hverdage året rundt og lørdage i høst, hvis det ønskes. Dine oliekøb bliver faktureret sammen med dine køb af grovvarer. Alle produkter og hvert enkeltkøb bliver specificeret, så du bevarer overblikket, men undgår flere fakturaer. 

Bestil din dieselolie direkte hos vores Kundecenter på telefon 3368 6000 eller pr. mail dlgkundecenter@dlg.dk

Har du brug for rådgivning, eller har du spørgsmål om dieselolie, kontakt din erfarne energimedarbejder

Olietanke og olieudstyr

DLG Energi forhandler også kvalitetsolietanke og olieudstyr fra KN Beholderfabrik og Cogé til Scandinavia. Vi har et bredt udvalg af:
 • Fyringsolietanke
 • Dieseltanke
 • Filtre til at montere på dieseltanke
 • Ladtanke
 • Smøreolie- og fedtudstyr
 • Miljøudstyr
Regler for mellemstore tanke
I 2010 trådte nye regler i kraft for tanke mellem 6.000 og 200.000 liter. Reglerne drejer sig om: Volumenmåler eller timetæller, inspektion, tæthedsprøvning og nedgravede stålrør.
Se Miljøministeriets oversigt over nye regler for mellemstore olietanke.

Fyringsolie 

DLG Energi og Shell leverer fyringsolien til opvarmning af din stald og stuehus. Konkret tilbyder vi: 
 • Shell Thermo Premium Ekstra, udviklet til at sikre dig en bedre fyringsøkonomi. Olien holder dyserne renere end ved traditionel standardfyringsolie. Dermed forstøves olien bedre, og herigennem sikres du en bedre fyringsøkonomi. Olien indeholder også et stof, der modvirker rustdannelse på din olietank. 
 • Shell Thermo Eco Ultra, udviklet under særligt hensyn til miljøet. Med et svovlindhold på mindre end 50 mg/kg indeholder den 95% mindre svovl end en standardfyringsolie og giver derfor mindre luftforurening.
 • Shell Thermo Fyringsolie Extra, er en god kvalitetsolie, som du trygt kan stole på selv på de koldeste vinternætter. Olien opfylder alle miljøkrav og kan bruges i både ældre og nyere oliefyr. 

Bestil din fyringsolie direkte hos vores Kundecenter på telefon 3368 6000 eller på mail dlgkundecenter@dlg.dk

Spildolie

Når du handler Shell smøreolie hos DLG Energi, får du selvfølgelig også afhentet din indsamlede spildolie. Vi har derfor indgået en samarbejdsaftale med Marius Pedersen om gratis afhentning af spildolie. For at tilmelde dig spildolieaftalen, kontakt blot din lokale energimedarbejder, som sørger for det praktiske.

DLG Shell kort

Med et DLG/Shell Landbrugskort sparer du både tid og penge. Kortet giver dig følgende rabatter:  

 • 165 øre pr. liter benzin og diesel
 • 35% i rabat på enkeltvaske på bemandede Shell-stationer  
Læs mere om DLG/Shell kort.


AdBlue

DLG Energi kan tilbyde AdBlue®, der er et tilsætningsstof, som benyttes til nyere dieselmotorer for at mindske udslippet af skadelige partikler. AdBlue® reducerer mængden af kvælstofholdige gasser i udstødningen (NOx) og mindsker samtidigt dit dieselforbrug.
Leveringstiden af AdBlue er op til fire hverdage.

 

Energi
DLG og DCC Energi i tæt samarbejde
DLG og DCC Energi dannede i 2015 et stærkt energipartnerskab. Det nye selskab er en af de førende energiforretninger i Danmark og henvender sig til både private, erhverv og landbrug.

Landbruget serviceres fortsat gennem DLG Energi, der tilbyder en bred vifte af energiprodukter og energiservices, herunder diesel, fyringsolie, brændstofkort, smøreolier, biobrændsel, elektricitet og naturgas.   
Vores absolutte styrke er vores stærke lokale tilstedeværelse. Vi udnytter i fællesskab vores vidtrækkende erfaringer i energisektoren til at levere produkter og service i verdensklasse til både eksisterende og nye kunder. Energipartnerskabet er bl.a. Danmarks største Shell forhandler.