Kontakt os
Foder / Svin / Hjemmeblandere svinefoder

Hjemmeblandere svinefoder

Hjemmeblandet svinefoder vinder stadig større indpas i den danske landbrugsproduktion. DLG leverer de bedste foderløsninger inden for både færdigfoder og hjemmeblandet svinefoder.
DLG tilbyder en bred vifte af råvarer, vitaminer og mineraler i højeste kvalitet til dine hjemmeblandere svinefoder. Både fra vores egen produktion og fra nøje udvalgte internationale leverandører. Vi leverer vitaminer og mineraler til hjemmeblandere via vores datterselskab Vilofoss, og vores landmixkonsulenter hjælper med den helt rigtige optimering af fodersammensætningen, så den matcher de naturligt tilgængelige råvarer på den enkelte ejendom.

DLG og Vilofoss tilbyder nu også svinefoderberegninger for hjemmeblandere, som sikrer dig bedst mulig udnyttelse af dit eget korn kombineret med nyeste faglig viden, så du sikrer den bedste bundlinje. Det er også vigtigt at tage højde for vejret, når det kommer til hjemmeblandere til din svinebesætning. Læs f.eks., hvad vi mener, du skal være opmærksom på i sommerperioden, når det gælder hjemmeblandere.

Afdæk risiko med Risk Management 

Råvaremarkedets volatilitet er i høj grad påvirket af faktorer som vind, vejr, udbud, efterspørgsel og andre makroøkonomiske faktorer som internationale valutaer og politik. På de store centrale råvarer hvede og sojaskrå, tilbyder vi forskellige risikoafdækkende produkter igennem vores Risk Management-program.

På produkter som solsikkeskrå, byg, majs, sojaskaller, sojaskrå, roepiller og fiskemel tilbyder vores kompetente salgskonsulenter dybdegående markedsrådgivning til din svinebesætning, så du altid har fingeren på pulsen i forhold til markedsudviklingen. Bliv klogere på Risk Management.

 

Kvalitet på soja

Her er en oversigt over kvaliteterne på de liggende skibe for soja:

Sojaskrå - Aarhus

12240 / 10630 Sojaskrå

Skibsnavn  Skibsankomst Batch
 Vægtet vand(%) Protein(%)   Fedt(%) 

Træstof(%)  

Golden Empress  06/07/2021
 2196300 12,4
 46,5  3,0  4,4
Royal Kaleido  09/06/2021  2196300  10,7  46,4  2,3  3,5
Find din svinekonsulent Kontakt kundecenter
Tilmeld nyhedsbreve og sms

Fokusvarer Svin
Hjemmeblandere