Kontakt os
Marken / Marken / Gødning

Gødning - fast og flydende

DLG tilbyder en bred vifte af kvalitetsgødninger i fast og flydende form til landbruget.

Vores brede gødningssortiment af standardgødninger og specielgødninger i fast og flydende form tilgodeser netop dine gødningsbehov. Vores gødningssortiment varierer hen over sæsonen og lokalt - året rundt er vi leveringsdygtige i standard NS gødninger og NPK gødninger.

I enkelte tilfælde kan en mekanisk blandet gødning være en god løsning for dig, men som hovedregel anbefaler vi gode samgranulerede gødninger, der sikrer en ensartet spredbarhed og vækst i din planteavl.

Den faste gødning sejles til Danmark, hvor gødningen enten bliver opsækket, kørt ud til en DLG-afdeling eller leveret direkte til dig. Vores mål er at håndtere gødningen mindst muligt, så vi sikrer, at kvaliteten fortsat er i top, når du skal sprede gødningen.
Den flydende gødning indkøber vi via DLG’s associerede selskab Dangødning.

 

NYHED - Forebyg mangan-mangel med ny NPK-gødning
Til sæsonen 2021 introducerer DLG en ny NPK-gødning med mangan fra Yara. Læs mere om den nye gødning

Samlet gødningssortiment: Bemærk at vores gødningssortiment svinger henover sæsonen, kontakt derfor din lokale DLG-forretning, hvis du ønsker en aktuel sortimentsoversigt på gødning. Se DLG’s samlede gødningssortiment.

Produktsortiment flydende gødning: DLG sælger DanGødnings sortiment af flydende gødninger. DanGødning's fire udleveringsterminaler er placeret i Aalborg, Rødby, Fredericia og Nykøbing Falster. Se sortimentet på DanGødnings hjemmeside.

PERFECT Hvede: Kommer igen til sæson 2021/2022. Det første af en række gødningsløsninger som vil sikre planteavleren det bedst mulige resultat. PERFECT Hvede består af to gødningstyper som tilsammen giver NPK 40-5-13!. Læs mere her.

Spredetabeller

Sikkerhedsdatablade: gødning

Find konsulent - marken Kontakt kundecenter
Læs fokus på marken
NPK-Gødning med Mangan fra YARA
Sortiment Mikronæringsstoffer