Kontakt os
Vores brede gødningssortiment tilgodeser netop dine gødningsbehov
Marken / Marken / Gødning

Gødning - fast og flydende

DLG tilbyder en bred vifte af kvalitetsgødninger i fast og flydende form til landbruget.
Vores brede gødningssortiment af standardgødninger og specielgødninger i fast og flydende form tilgodeser netop dine gødningsbehov. Vores gødningssortiment varierer hen over sæsonen og lokalt - året rundt er vi leveringsdygtige i standard NS gødninger og NPK gødninger.

I enkelte tilfælde kan en mekanisk blandet gødning være en god løsning for dig, men som hovedregel anbefaler vi gode samgranulerede gødninger, der sikrer en ensartet spredbarhed og vækst i din planteavl.

Den faste gødning sejles til Danmark, hvor gødningen enten bliver opsækket, kørt ud til en DLG-afdeling eller leveret direkte til dig. Vores mål er at håndtere gødningen mindst muligt, så vi sikrer, at kvaliteten fortsat er i top, når du skal sprede gødningen.

Den flydende gødning indkøber vi via DLG’s associerede selskab Dangødning.

Gødningsmuligheder 

 
  • Samlet gødningssortiment: Bemærk at vores gødningssortiment svinger henover sæsonen, kontakt derfor din lokale DLG-forretning, hvis du ønsker en aktuel sortimentsoversigt på gødning. Se DLG’s samlede gødningssortiment.
  • Produktsortiment flydende gødning: DLG sælger DanGødnings sortiment af flydende gødninger. DanGødning's fire udleveringsterminaler er placeret i Aalborg, Rødby, Fredericia og Nykøbing Falster. Se sortimentet på DanGødnings hjemmeside.

  • Spredetabeller
Bogballe - Spredetabeller
Bredal - Spredetabeller
Amazone - Spredetabeller
Kuhn Rauch - Spredetabeller

  Kverneland - Spredetabeller

Sikkerhedsdatablade: gødning
[No text in feld
Tilmeld dig nyhedsbrevet om marken
Planteavlskonsulenter
Har du spørgsmål til din plantedyrkning?
Kontakt vores planteavlskonsulenter
Har du spørgsmål til din plantedyrkning?
Produkter Marken
Gødning
Marken Nyhedsbrev
Vi sender løbende vores nyhedsbrev 'Fokus på Marken' ud med opdateret viden om planteavlen gennem hele vækstsæsonen. Modtag det på e-mail ved at tilmelde dig på vores kundeportal.