Kontakt os
Vores brede gødningssortiment tilgodeser netop dine gødningsbehov
Marken / Marken / Gødning

Gødning - fast og flydende

DLG tilbyder en bred vifte af kvalitetsgødninger i fast og flydende form til landbruget.
Vores brede gødningssortiment af standardgødninger og specielgødninger i fast og flydende form tilgodeser netop dine gødningsbehov. Vores gødningssortiment varierer hen over sæsonen og lokalt - året rundt er vi leveringsdygtige i standard NS gødninger og NPK gødninger.

I enkelte tilfælde kan en mekanisk blandet gødning være en god løsning for dig, men som hovedregel anbefaler vi gode samgranulerede gødninger, der sikrer en ensartet spredbarhed og vækst i din planteavl.

Den faste gødning sejles til Danmark, hvor gødningen enten bliver opsækket, kørt ud til en DLG-afdeling eller leveret direkte til dig. Vores mål er at håndtere gødningen mindst muligt, så vi sikrer, at kvaliteten fortsat er i top, når du skal sprede gødningen.

Den flydende gødning indkøber vi via DLG’s associerede selskab Dangødning, der har et produktsortiment, som spænder over samtlige gødningstyper med alle makrostoffer og mikronæringsstoffer til alle typer af afgrøder.

Gødningsmuligheder 

 
  • Samlet gødningssortiment: Bemærk at vores gødningssortiment svinger henover sæsonen, kontakt derfor din lokale DLG-forretning, hvis du ønsker en aktuel sortimentsoversigt på gødning. Se DLG’s samlede gødningssortiment
  • Produktsortiment flydende gødning: DLG sælger DanGødnings sortiment af flydende gødninger. DanGødning er Nordeuropas største producent af flydende gødning til landbruget. Gødningssortimentet spænder over samtlige gødningstyper med alle makrostoffer og mikronæringsstoffer til alle typer af afgrøder. Gødningen er et miljøvenligt alternativ, da der bruges næringsholdige biprodukter fra olieraffinaderier, forbrændingsanlæg og medicinalindustrien. For at sikre en optimal udnyttelse af den sparsomme mængde kvælstof, der må bruges på markerne anvender vi forskellige anerkendte additiver (Agrotain og Thiosulfat), der mindsker fordampningen fra amidkvælstof. DanGødning's fire udleveringsterminaler er placeret i Aalborg, Rødby, Fredericia og Nykøbing Falster. Se sortimentet på DanGødnings hjemmeside.

  • Spredetabeller
Bogballe - Spredetabeller
Bredal - Spredetabeller
Amazone - Spredetabeller
Kuhn Rauch - Spredetabeller
Kverneland - Spredetabeller
Sikkerhedsdatablade: gødning
Produkter Marken
Gødning
Marken Nyhedsbrev
Vi sender løbende vores nyhedsbrev 'Fokus på Marken' ud med opdateret viden om planteavlen gennem hele vækstsæsonen. Modtag det på e-mail ved at tilmelde dig på vores kundeportal.