Kontakt os
Vores brede gødningssortiment tilgodeser netop dine gødningsbehov
Marken / Marken / Gødning

Gødning - fast og flydende

DLG tilbyder en bred vifte af kvalitetsgødninger i fast og flydende form til landbruget.
Vores brede gødningssortiment af standardgødninger og specielgødninger i fast og flydende form tilgodeser netop dine gødningsbehov. Vores gødningssortiment varierer hen over sæsonen og lokalt - året rundt er vi leveringsdygtige i standard NS gødninger og NPK gødninger.

I enkelte tilfælde kan en mekanisk blandet gødning være en god løsning for dig, men som hovedregel anbefaler vi gode samgranulerede gødninger, der sikrer en ensartet spredbarhed og vækst i din planteavl.

Den faste gødning sejles til Danmark, hvor gødningen enten bliver opsækket, kørt ud til en DLG-afdeling eller leveret direkte til dig. Vores mål er at håndtere gødningen mindst muligt, så vi sikrer, at kvaliteten fortsat er i top, når du skal sprede gødningen.

Den flydende gødning indkøber vi via DLG’s associerede selskab Dangødning.

Gødningsmuligheder 

 
  • Nyt banebrydende gødningskoncept: PERFECT Wheat er det første af en række gødningsløsninger som vil sikre planteavleren det bedst mulige resultat. PERFECT Wheat består af to gødningstyper som tilsammen giver NPK 40-5-13!. Læs mere her.
  • Samlet gødningssortiment: Bemærk at vores gødningssortiment svinger henover sæsonen, kontakt derfor din lokale DLG-forretning, hvis du ønsker en aktuel sortimentsoversigt på gødning. Se DLG’s samlede gødningssortiment.
  • Produktsortiment flydende gødning: DLG sælger DanGødnings sortiment af flydende gødninger. DanGødning's fire udleveringsterminaler er placeret i Aalborg, Rødby, Fredericia og Nykøbing Falster. Se sortimentet på DanGødnings hjemmeside.

  • Spredetabeller
Bogballe - Spredetabeller
Bredal - Spredetabeller
Amazone - Spredetabeller
Kuhn Rauch - Spredetabeller

  Kverneland - Spredetabeller

Sikkerhedsdatablade: gødning
Marken Nyhedsbrev
Vi sender løbende vores nyhedsbrev 'Fokus på Marken' ud med opdateret viden om planteavlen gennem hele vækstsæsonen. Modtag det på e-mail ved at tilmelde dig på vores kundeportal.