Kontakt os
Kontakt din lokale DLG-forretning og bestil såsædsprodukter
Marken / Marken / Såsæd

Såsæd

DLG tilbyder en række forskellige sædekornsprodukter til din mark.
 • Majs: DLG præsenterer i år et bredt sortiment af majssorter, hvor alle dyrkningsbehov inden for majs opfyldes. Det gælder både til helsædsmajs, kolbemajs og kernemajs. Find den majssort, der passer netop dig i vores brochure Majssortiment

 • Vintersæd: Et højt og stabilt udbytte er en forudsætning for at opnå det bedst mulige resultat på din bedrift. I vores vintersædsbrochure får du et indblik i Danmarks stærkeste vintersædssortiment og hvilke vintersædssorter, der passer i dit sædskifte. Læs om det økologiske sortiment. 

  Læs om Jens erfaringer med Heerup vinterhvede

 • Vårsæd: DLG tilbyder flere stærke vårsædssorter indenfor såvel vårbyg, vårhvede, havre, ærter og hestebønner. Læs mere om DLG’s vårsædssortiment og vårsædssorternes egenskaber i vores brochurer: Vårsæd og Vårsæd Økologi.
 • Læs om Ivan Broholms erfaringer med vårbygsorten Wish

  Læs om brødrene Brian og Niels Jørgen Langhoffs erfaringer med vårbygsorten Flair

  Flowtrax - Giv din vårsæd en sikker start

  Læs om Bobby Fjordhøjs erfaringer med bejdsningen Flowtrax

 • Græsfrø: Udover standardsortimentet kan DLG tilbyde GreenMax, der udelukkende er sammensat af de højest ydende sorter af rajsvingel, hypridrajgræs, alm. rajgræs og kløver. GreenMax har anlæg for både højt udbytte og høj foderværdi. Det betaler sig at sætte fokus på de enkelte græssorter ved valg af fodergræsblanding - etableringsudgifterne er ens! Læs mere om Frø til græsmarken og mere om Frø til græsmarken økologisk sortiment.

 • Efterafgrøder: Læs mere om efterafgrøder i vores brochure Efterafgrøder, hvor vi kommer vi ind på fordele og ulemper ved at vælge efterafgrøder og opsummerer reglerne for mfo-afgrøder, mellemafgrøder og eftergrøder. Derudover giver vi forslag til etableringsmetoder, valg af efterafgrøde og udsædmængder.

 • Fremavl. Læs om betingelserne for fremavlskorn til høst.
 • Kontakt din lokale DLG-konsulent

  Find konsulent - marken Kontakt kundecenter

  Vintersæd brochure

  Vårsæd Brochure
  Vårsæd økologisk brochure
  Frø til græsmarken brochure
  Marken Nyhedsbrev
  Vi sender løbende vores nyhedsbrev 'Fokus på Marken' ud med opdateret viden om planteavlen gennem hele vækstsæsonen. Modtag det på e-mail ved at tilmelde dig på vores kundeportal.