Kontakt os
Kontakt din lokale DLG-forretning og bestil sædekornsprodukter
Marken / Marken / Sædekorn

Sædekorn

DLG tilbyder en række forskellige sædekornsprodukter til din mark.
 • Majs: DLG præsenterer i år et bredt sortiment af majssorter, hvor alle dyrkningsbehov inden for majs opfyldes. Det gælder både til helsædsmajs, kolbemajs og kernemajs. Find den majssort, der passer netop dig i vores brochure Majssortiment 2019

 • Vintersæd: Et højt og stabilt udbytte er en forudsætning for at opnå det bedst mulige resultat på din bedrift. I vores vintersædskatalog 2019/2020 får du et indblik i Danmarks stærkeste vintersædssortiment og hvilke vintersædssorter, der passer i dit sædskifte. Læs om det økologiske sortiment 2019/20. 

  Læs også om John H. Holmes erfaringer med Kvium vinterhvede

 • Vårsæd: DLG tilbyder flere stærke vårsædssorter indenfor såvel vårbyg, vårhvede, havre og markært. Læs mere om DLG’s vårsædssortiment og vårsædssorternes egenskaber i vores produktblade: Vårsæd 2019 produktblad og Vårsæd 2019 Økologisk produktblad.

  Læs også om vores vårsæd Flair

 • Græsfrø: Udover standardsortimentet kan DLG tilbyde GreenMax, der udelukkende er sammensat af de højest ydende sorter af rajsvingel, hypridrajgræs, alm. rajgræs og kløver. GreenMax har anlæg for både højt udbytte og høj foderværdi. Det betaler sig at sætte fokus på de enkelte græssorter ved valg af fodergræsblanding - etableringsudgifterne er ens! Læs mere om Frø til græsmarken og mere om Frø til græsmarken økologisk sortiment.

 • Efterafgrøder: Læs mere om efterafgrøder i vores folder Efterafgrøder 2019, hvor vi kommer vi ind på fordele og ulemper ved at vælge efterafgrøder og opsummerer reglerne for mfo-afgrøder, mellemafgrøder og eftergrøder. Derudover giver vi forslag til etableringsmetoder, valg af efterafgrøde og udsædmængder.

 • Fremavl. Læs om betingelserne for fremavlskorn til høst 2019: Fremavl folder 2019
 • Kontakt din lokale DLG-konsulent


  Marken Nyhedsbrev
  Vi sender løbende vores nyhedsbrev 'Fokus på Marken' ud med opdateret viden om planteavlen gennem hele vækstsæsonen. Modtag det på e-mail ved at tilmelde dig på vores kundeportal.