Kontakt os
Kontakt din lokale DLG-forretning og bestil sædekornsprodukter
Marken / Marken / Sædekorn

Sædekorn

DLG tilbyder en række forskellige sædekornsprodukter til din mark.
  • Græsfrø: Udover standardsortimentet kan DLG tilbyde GreenMax, der udelukkende er sammensat af de højest ydende sorter af rajsvingel, hypridrajgræs, alm. rajgræs og kløver. GreenMax har anlæg for både højt udbytte og høj foderværdi. Det betaler sig at sætte fokus på de enkelte græssorter ved valg af fodergræsblanding - etableringsudgifterne er ens! Læs mere om ’Frø til græsmarken 2017’ og mere om ’Frø til græsmarken økologisk sortiment’.

  • Efterafgrøder: Læs mere om efterafgrøder i vores folder Efterafgrøder 2017, hvor vi kommer vi ind på fordele og ulemper ved at vælge efterafgrøder og opsummerer reglerne for mfo-afgrøder, mellemafgrøder og eftergrøder. Derudover giver vi forslag til etableringsmetoder, valg af efterafgrøde og udsædmængder.
  • Majs: DLG præsenterer i år et bredt sortiment af majssorter, hvor alle dyrkningsbehov inden for majs opfyldes. Det gælder både til helsædsmajs, kolbemajs og kernemajs. Find den majssort, der passer netop dig i vores brochure om majssortiment.

Kontakt din lokale DLG-konsulent

Læs om DLG's vintersædssortiment
Konceptavlsfolder 2017
Bestemmelser for fremavl, DLG

Marken Nyhedsbrev
Vi sender løbende vores nyhedsbrev 'Fokus på Marken' ud med opdateret viden om planteavlen gennem hele vækstsæsonen. Modtag det på e-mail ved at tilmelde dig på vores kundeportal.