Kontakt os
En blomstrende forretning - fra jord til bord
Om DLG / Forretningen / Andre områder

Andre forretningsområder

DLG er også landbrugsudstyr og blomster.

Førende inden for blomster og blomsterkoncepter

I slutningen af 2017 solgte DLG 80% af GASA Group, der er blandt Europas førende inden for handel af blomster og blomsterkoncepter - fra plantefrø til slutproduktet til forbrugeren. Læs: DLG sælger GASA Group til Erhvervsinvest.

Vores datterselskab Kongskilde Industries udvikler, producerer og markedsfører udstyr til landbrug og industri. 

 

Andre områder

Gasa Group
Lavsenvænget 1
5200 Odense V
+45 65 48 12 00
mail@gasagroup.com

GASA Group leverer alt fra småplanter til færdige planter og er blandt Europas førende inden for blomstersalg. GASA Group er inddelt i fire hovedområder: wholesale, retail, garden center og young plants. DLG ejer 20% af virksomheden.  

I 2012 gik de to største danske blomstereksportører GASA Group og Bøg Madsen sammen og leverer totalløsninger inden for alle kundeområder.

GASA Group leverer til alle de europæiske markeder, og målet er at blive den førende europæiske totalleverandør af blomsterløsninger.

GASA Group sælger også produkter til drivhusproduktion, plantesskoleproduktion, havecentre og grønne områder, fx golfbaner, sportsanlæg og kirkegårde gennem datterselskabet Garta. Gartas produktsortiment omfatter gødning, planteværnsmidler, nyttedyr til biologisk bekæmpelse, sphagnum, potter og etiketter, emballage m.m.

Tilknytning til DLG

GASA Group giver med sin store produktpalette værdi til både producenter og kunder.
GASA Groups internationale engagement giver desuden DLG mulighed for at skabe nye alliancer og partnerskaber i et voksende netværk af datterselskaber uden for Danmarks grænser.

Kongskilde Industries
Skælskørvej 64
4180 Sorø
33683500
mail@kongskilde-industries.com
Kongskilde Industries udvikler, producerer og markedsfører udstyr til landbrug og industri og har en lang historie inden for dette felt. Kongskilde blev etableret tilbage i 1949 og har siden dengang stået for innovative løsninger, der bidrager til effektivisering af det moderne landbrug. DLG ejer 100% af virksomheden. 
Kongskilde Industries er opdelt i forretningsområderne:

Korn og strå: Kongskilde har særlige kompetencer inden for anlæg til transport, tørring, lagring og rensning af korn andre afgrøder samt mobile varmekilder til tørring og opvarmning.

Industri: I papir- plast- og emballageindustrien er Kongskilde specialiseret i pneumatisk transport og behandling af procesaffald.

 
Tilknytning til DLG

Kongskilde bidrager til et effektivt og moderne landbrug med høj kvalitet, der sikrer det optimale afkast af landbrugets og industriens arbejde.