Kontakt os
Nyt, økologisk svinefoder på trapperne
Om DLG / Presse / Nyheder
8. februar 2017

Nyt økologisk svinefodersortiment

Vores nye, økologiske svinefodersortiment er på trapperne. Fokus er på produktivitet, sundhed og økonomi for dig som økologisk svineproducent. Herunder kødprocent, aminosyrer og protein, råvareindhold, næringsstofforsyning og mavetarmsundhed.
Det er muligt at fremstille smågrisefoder uden ekstra zink
Om DLG / Presse / Nyheder
31. januar 2017

Jagter afløser for zink til smågrise

Svineproducent Aage Lauritzen, Ribe, har en helt almindelig svinebesætning på i alt 8.000 stipladser og har i samarbejde med Vilofoss/Vitfoss indrettet en del af sin smågrisestald til fodringsforsøg. Det skyldes, at DLG-koncernen er ved at teste effekten af diverse alternativer til veterinær zink til smågrise, som nok vil blive ulovligt i EU på sigt.
Jacob Dall
Faglig ansvarlig - svin
PrimeFeed smågrisefoder hjælper på tilvæksten
Om DLG / Presse / Nyheder
27. januar 2017

Svineproducent: Nyt smågrisefoder giver bedre tilvækst

Kirketerp Agro havde ofte problemer med uens hold og dårlig tilvækst hos smågrisene. Efter mange afprøvninger er PrimeFeed fra DLG nu blevet det foretrukne smågrisefoder, som gives manuelt op til ni kg.
SFR vinder frem - attraktivt for din økonomi
Om DLG / Presse / Nyheder
13. januar 2017

SFR vinder frem: Nyt svinefoder vender kurven i 11. time

Effektivt Landbrug skriver i en længere artikel om, hvordan svineproducenten Hallumgade ApS, i samarbejde med DLG konsulenter, har overkommet fodringsmæssige udfordringer i soholdet. Løsningen er overgang til foder baseret på viden fra Schothorst Feed Research (SFR-foder).
Flere levedygtige pattegrise med godt sofoder
Om DLG / Forretningen / Forskning & Udvikling / Svin
1. februar 2016

Bedre pattegriseoverlevelse med nyt sofodringskoncept

DLG har sammen med Videncenter for Svineproduktion og Aarhus Universitet udviklet foderet, der allerede har vist lovende resultater.
Om DLG / Forretningen / Forskning & Udvikling / Svin
10. august 2015

Stalosan giver PEDv kamp til stregen

Virussygdommen PEDv, der især rammer pattegrise og nyfravænnede smågrise, ser nu ud til at få væsentlig mere modstand. Forskere på University of Minnesota har påvist, at Stalosan virker særdeles effektivt overfor PEDv.