Kontakt os
En vitaminpille til Danmarks husdyr
Om DLG / Forretningen / Vitaminer & Mineraler

Vitaminer & Mineraler

DLG’s vitamin- og mineral brand Vilofoss er blandt de største og mest avancerede producenter af vitaminer og mineraler i Europa.

DLG har gennem en årrække opbygget betydelig know-how inden for vitaminer og mineraler til brug i husdyrfoder. En fokuseret indsats er med til at skabe gode resultater på tværs af selskaber og landegrænser. 

Vitaminer og mineraler udgør en mindre del af DLG's samlede omsætning, men til gengæld bidrager de med en større del til indtjeningen. Vilofoss producerer vitaminer og mineraler på fabrikkerne i Tyskland, Frankrig, Sverige, Rusland og Kina.

De seneste større investeringer er foretaget i Kina, hvor vi sammen med selskabet PUAI Feed har opført nye foderfabrikker af europæisk standard og i Frankrig, hvor en ny fabrik siden slutningen af 2017 har produceret kvægmineraler.

Læs mere på www.vilofoss.com 

Vitaminer & mineraler

Vilofoss Danmark
Ulsnæs 34
6300 Gråsten
33685600
info@vilofoss.com
Vilofoss

Vilofoss producerer premix og mineralblandinger, der kan indgå i foder til svin, kvæg, fjerkræ, får, heste og mink. DLG har 100% ejerskab over Vilofoss. Vilofoss' produkter kan både indgå i fabriksfremstillet foder og i foder, der fremstilles på den enkelte gård. Med Vilofoss´produkter er det muligt fuldstændigt at skræddersy foderet, så det dækker dyrets behov for bl.a. vitaminer, mineraler og aminosyrer. 

Ud over vitamin- og mineralblandinger fremstiller Vilofoss en lang række supplements- og specialprodukter til at anvende i den animalske produktion. Vilofoss sælger også mælkeerstatninger, V-mærkede produkter og veterinærartikler. 

Tilknytning til DLG
Som en betydende del af DLG´s samlede aktiviteter indenfor husdyrernæring, bidrager Vilofoss til at optimere den animalske produktion og dermed til at skabe vækst i landbruget. 
Deutsche Vilomix
Bahnhofstraße 30
49434 Neuenkirchen-Vörden
+49 (0) 5493 9870-0
info@vilomix.de
En del af Vilofoss
Deutsche Vilomix producerer vitamin- og mineralblandinger til dyrefoder, som er tilpasset kundens ønske. Vitaminerne og mineralerne ender i truget hos kvæg, svin, fjerkræ, heste, får og kæledyr. Virksomheden sælger primært til husdyrproducenter og foderstofindustrien og er en af de førende virksomheder i Tyskland indenfor netop foder- og mineralblandinger. DLG ejer 100% af.
 
Som en del af Vilofoss-gruppen arbejder Deutsche Vilomix intenst med innovation og udvikling og forsøger hele tiden at gøre brug af den seneste forskning i udviklingen af produkterne.
 
Tilknytning til DLG
Deutsche Vilomix er en del af aktiviteten vitaminer og mineraler, som DLG opererer inden for. DLG søger igennem Deutsche Vilomix at sikre at de tyske husdyrproducenter får de optimale blandinger og dermed det optimale udbytte at produktionen.
PUAI Feed
No.123 Zhanghuatai Road
Shangshui
+86 03945451076
aipu_ljx@163.com

PUAI er et kinesisk selskab med produktion og salg af foderløsninger rettet mod landbrugsproduktionen i Kina. DLG ejer sammen med IFU (Investeringsfonden For Udviklingslande) 28,3% af selskabet. DLG ejer PUAI, der er en del af Vilofoss, som omfatter DLG-koncernens aktiviteter inden for produktion og salg af vitaminer og mineraler til husdyrproduktionen. Købet af ejerandelen i PUAI Feed er en vigtig del af strategien, og det forventes, at det kinesiske marked via PUAI Feed vil være et vigtig vækstmarked for Vilofoss i de kommende år.

PUAI Feed har seks fabrikker i Kina og er inde i en positiv udvikling med fortsat ekspansion. Fabrikkerne producerer ca. 320.000 tons årligt og er en større spiller på det kinesiske marked for produktion af svinefoder.
 
Tilknytning til DLG

DLG og PUAI Feed etablerede et partnerskab i 2014. Ved hjælp af PUAI Feed er DLG-koncernen aktiv på det kinesiske marked og bidrager med dansk viden, der kan optimere den kinesiske produktion. På indkøbssiden kan en række vigtige kinesiske råvarer og hjælpestoffer være med til at styrke DLG's konkurrenceevne på det europæiske marked.

Vilofoss Frankrig
ZI de la Gare
22690 Pleudihen sur Rance
+ 33 (0) 2 96 83 21 42
contact@calcialiment.fr
En del af Vilofoss
Calcialiment er blandt Frankrigs største leverandører af vitaminer og mineraler til den franske svineproduktion. Calcialiment

 tilbyder produkter og serviceydelser til svineproducenten som fx smågrisefoder og premix. Calcialiment satser meget på udvikling og innovation - for fortsat at kunne give grisen den bedste start på livet - og har eget forskningscenter i form af en forsøgsgård i Bretagne i Frankrig. DLG ejer 100% af virksomheden. 

Tilknytning til DLG
Calcialiment fremstiller og udvikler vitaminer og mineraler, og er en del af Vilofoss-gruppen. Igennem de aktiviteter, som Calcialiment har, er DLG fremtrædende på det franske marked for vitaminer og mineraler. 

Fodermix
Ulvstorp 11
534 90 Vara
+46 0512-620 52
info@fodermix.se
En del af Vilofoss

Fodermix er en svensk fodervirksomhed, der skræddersyr foderblandinger til dyr. Fodermix har speciale i svinefoder og kan levere individuelle løsninger til smågrise, slagtesvin og søer. Fodermix tager udgangspunkt i svineproducenternes forskellige behov, og ønsket er at give en hurtig og effektiv service af alle i organisationen. Udover svinefoder leverer Fodermix også skræddersyet fjerkræsfoder. 

Tilknytning til DLG
Fodermix er ejet ligeligt af Vitfoss og Svenska Foder og er dermed en del af Vilofoss-gruppen. Med Fodermix's skræddersyede foderløsninger opnår DLG at være med til at optimere den svenske animalske produktion.

Vilofoss Poland
ul. dr Alberta Schmidta 1
Żołędowo
DLG´s vitamin og mineralvirksomheder er samlet under navnet Vilofoss for at få en fælles international eksponering og en stærkere indkøbskraft. Samtidig giver det fælles brand og en samling af virksomhederne til en gruppe stor mulighed for at udnytte viden på tværs af landene.
 
Det gør Vilofoss til et nyt stort internationalt mærke inden for animalske vitaminer og mineraler. Vilofoss-gruppen består af: 
Tilknytning til DLG
Med den stigende efterspørgsel globalt på dyrefoder, er Vilofoss-gruppen utrolig vigtig for DLG's forretningsområde husdyrernæring.