Kontakt os
Om DLG / Presse / Nyheder
19. januar 2017

Svineproduktion i verdensklasse

Se tre små korte videoer fra DLG VækstForum, hvor DLG-svinekonsulenter fortæller om deres indlæg: Flere kg ud af farestalden, Smågrisefodring i verdensklasse, Maksimal kødaflejring kræver velfungerende grise.

Flere kg ud af farestalden 

Se en video med Thea Dahl Villadsen, faglig konsulent DLG
 
Har du spørgsmål, kontakt Thea Dahl Villadsen, eller din lokale DLG svinekonsulent. 

Sofoder

Høj produktivitet, sundhed og holdbarhed er de grundlæggende kvaliteter ved at fodre søer med foder fra DLG. Vores sortiment af sofoder rummer flere løsningsforslag, hvad enten det drejer sig om fodring af drægtige eller diegivende søer og polte. Læs mere om vores sofoder.

Farestaldsfoder og fravænningsfoder

Vores smågrisefoder til farestald- og fravænningsgrise hedder PrimeFeed og er tilpasset smågrise på 3-10 kg. I PrimeFeed anvender vi kun højkvalitetsråvarer, og foderblandingerne er nøje tilpasset smågrises behov. I vores fravænningsfoder bruger vi samme råvarer som i farestaldsfoderet, så grisene ved fravænning kan genkende lugt og smag og derved hurtigere kommer i gang med at æde efter fravænning. Det har stor betydning for grisenes tilvækst og mavesundhed. Læs mere om PrimeFeed smågrisefoder.


Maksimal Kødaflejring kræver velfungerende grise


Se en video med Anders Vestergaard-Nielsen, konsulent DLG: 


Har du spørgsmål, kontakt Anders Vestergaard-Nielsen eller din lokale DLG svinekonsulent.

GainMax til din svinebesætning
DLG GainMax systematiserer den løbende indsamling og håndtering af relevante data i din svinebesætning. GainMax giver dig mulighed for uge for uge at følge dine slagtesvin fra indsættelse til slagtning. Overvåg og vurder konsekvensen af ændrede strategier fx foderskift, belægning, kønssortering m.m. Få syn for sagen, om utilsigtede hændelser som sygdomsudbrud, manglende fodringer m.m. Træf de rigtige beslutninger og reager rettidigt. Læs mere om slagtesvin og GainMax.


Smågrisefodring i verdensklasse 


Se en video med Jacob Dall, faglig chef Vilofoss/DLG 


 Har du spørgsmål, kontakt Jacob Dall, eller din lokale DLG svinekonsulent

Smågrisefoder
I DLG har vi meget fokus på at få grisene godt fra start med velsmagende og let fordøjelige svinefoderblandinger. Læs mere om Smågrisefoder.
Kontakt kundecenter

SFR-konceptet er attraktivt for din økonomi

Køb på kundeportalen
Produkter til grise