Kontakt os
To nye ejervalgte observatører
Om DLG / Presse / Nyheder
13. juni 2018

DLG’s bestyrelse optager to ejervalgte observatører

DLG genoptager den tidligere praksis og får to ejervalgte observatører i bestyrelsen. Observatørerne vil sidde med indtil en kommende vedtægtsændring gør det muligt at afholde ekstraordinære valg, der kan besætte to tomme bestyrelsespladser på ejersiden.

DLG’s bestyrelse har enstemmigt vedtaget at ændre sin forretningsorden og optage to observatører, der midlertidigt skal erstatte to ejervalgte bestyrelsesmedlemmer, der trådte ud efter den seneste konstituering i slutningen af maj. 

DLG’s nuværende vedtægter giver ikke mulighed for at vælge suppleanter til bestyrelsen eller afholde ekstraordinært valg i tilfælde af, at et bestyrelsesmedlem udtræder, og den nuværende bestyrelse består derfor i øjeblikket kun af 10 medlemmer mod de sædvanlige 12.

For at få en fuld bestyrelse på ejervalgt side har bestyrelsen derfor besluttet midlertidigt at genindføre den tidligere praksis med deltagelse af observatører på bestyrelsesmøderne. På baggrund af indstillinger fra repræsentantskabsmedlemmerne har en enig bestyrelse udpeget Thomas Ahrendt, Øst, og Niels Olesen, Østjylland, som observatører i DLG’s bestyrelse.

De to observatører vil sidde med på bestyrelsesmøderne, indtil en fremtidig vedtægtsændring er vedtaget af DLG’s repræsentantskab.

 

Læs tidligere nyhed: DLG’s bestyrelse valgt for de kommende to år