Kontakt os
DLG’s Sales Trainees årgang 2019 har afsluttet deres uddannelsesforløb
Om DLG / Presse / Nyheder
20. juni 2019

DLG’s Sales Trainees årgang 2019 har afsluttet deres uddannelsesforløb

DLG’s seneste sales trainees har nu afsluttet deres toårige uddannelse i DLG-koncernen. Som symbol på et velgennemført forløb fik de tre sales trainees Maiken Harhorn, Kim Smedegaard Pedersen og Tiemen Oenema overrakt deres diplomer til en afslutningsceremoni afholdt i Fredericia. De tre sales trainees fortsætter i stillinger som produktkonsulenter i DLG-koncernen i hhv. FarmPack, Planteavl og Kvæg.

"Sales Trainee uddannelsen har givet os et særligt indblik i DLG. Selvom vi har været tilknyttet et detail- og fagområde hver især, har vi fået et tværgående kendskab til DLG og en god forståelse for helheden, " siger Kim Smedegaard Pedersen.  

Tiemen Oenema tilføjer ”De to år har budt på en masse forskellige oplevelser, der tilsammen har givet et solidt indblik i organisationen. Derudover er uddannelsen kendetegnet ved dets store frihedsgrader. Vi har været en del af virksomheden fra starten, og der har hele tiden været rum for udvikling.” 

”Vi har gennem forløbet fået et godt indblik i DLG-koncernen. DLG er meget mere end landbrug alene. Det er en mangfoldig organisation, der rummer mange funktioner og forretningsområder, ” uddyber Maiken Harhorn. 

Et tilpasset karriereforløb  
DLG’s Sales Trainee uddannelse er et tilpasset karriereforløb, der stiller skarpt på at afprøve og udvikle kompetencer inden for salg til landbruget. Som Sales Trainee roterer du mellem DLG’s afdelinger og får et dybdegående kendskab til koncernen i løbet af få år. 

Det toårige uddannelsesforløb er således en god start på en videre karriere i DLG-koncernen. Alle tre sales trainees fortsætter da også som produktkonsulenter i DLG. Maiken i FarmPack, Fyn, Kim i Planteavl, Østjylland, og Tiemen i Kvæg, Midt- og Vestjylland. 

Ambassadører for ét DLG 
HR Udviklingskonsulent Lone Frank Nielsen forklarer, at Sales Trainee uddannelsen er en fødekanal til DLG's salgsorganisation. Hun siger: 

"Det er et forløb, hvorigennem vi tilfører nye kræfter til DLG. Med et Sales Trainee forløb i rygsækken står man stærkt som produktkonsulent, fordi man har et gennemgående kendskab til hele koncernen. Som trainee får du lov til at se helheden fra start. Vi opfatter på den måde vores sales trainees som værende ambassadører for ét DLG.”

DLG’s Sales Trainee uddannelse
DLG tilbyder et toårigt forløb, som kombinerer praktisk on-the-job-træning i et af vores detailområder med træning i salgsprocessen og konkrete salgsværktøjer samt produktions- og produktfaglig viden. I løbet af de to år uddannes seriøse og værdiskabende produktkonsulenter inden for et af koncernens områder svin, kvæg, planteavl eller FarmPack.

Læs mere om DLG’s Sales Trainee uddannelse