Kontakt os
Services

Persondatapolitik

Her kan du læse en beskrivelse af vores persondatapolitik.

1. Formål
Formålet med DLG's persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender personoplysninger. Vi respektere fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. Det er DLG's målsætning at beskytte dine personlige oplysninger, uanset hvorfra disse oplysninger indsamles, hvordan de videregives eller opbevares.

Personlige oplysninger dækker her alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til vedkommendes for- og efternavn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

2. Hvilke personoplysninger indsamler DLG?
DLG har brug for visse personoplysninger for at kunne levere målrettet information. DLG indsamler kun de personoplysninger, som er nødvendige for at levere en ydelse til dig.

Du vil selv kunne indtaste supplerende oplysninger. Dette er ikke obligatoriske oplysninger, men alene oplysninger, der optimerer den ydelse DLG leverer til dig.

3. Hvem videregiver DLG personoplysninger til?
DLG udveksler personoplysninger med datterselskaber for at kunne opfylde salgs- og leveringsforpligtelser, herunder for at kunne administrere dit medlemskab og de tilbud, som du vælger at udnytte via dit medlemskab af DLG. DLG videregiver kun personlige oplysninger, hvis det kræves af lovgivningen, eller hvis der foreligger en retskendelse.

4. Hvordan indsamler DLG personoplysninger?
Ud over de oplysninger, som du selv afgiver i forbindelse med din brugeroprettelse eller indtaster i forbindelse med bestilling af tilbud eller tjenesteydelser på hjemmesiden, anvender hjemmesiden cookies. Cookies er digitale informationspakker, som hjemmesiden lagrer på din harddisk. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie.

Vi anvender cookies for at forbedre hjemmesidens funktioner og lette din adgang hertil. For at benytte den beskyttede medlemsdel (Ekstranet) af / kræves det at cookies accepteres af din computer.

Læs mere om cookies på dlg.dk

For hvert besøg på / - uafhængigt af tilstedeværelsen af en cookie - opbygger DLG logstatistik. Logstatistik betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende hjemmesiden har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades, m.m.

På / anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Disse statistikker er anonymiserede.

Logstatistik bruges til:
at skabe øget brugervenlighed
at måle effektivitet af tjenester

5. Sikkerhed

DLG har implementeret såvel tekniske som organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, der har til formål at beskytte dine oplysninger mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, at de fortabes eller forringes, samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med loven om behandling af personoplysninger.

DLG opbevarer og transmitterer personoplysninger krypteret hvor det er muligt. Alle persondata er derudover beskyttet bag firewall.

6. Links
Hjemmesiden indeholder links til andre hjemmesider. Vær opmærksom på, at du ved at klikke på sådanne links bliver ført til en anden hjemmeside. Vi opfordrer dig til altid at læse disse hjemmesiders persondatapolitik, da deres procedure for indsamling og behandling af personoplysninger kan adskille sig fra DLG's.

7. Markedsføring / Opt-Out

Du har til hver en tid mulighed for, at meddele os, at du ikke ønsker at modtage yderligere markedsføringsmateriale fra vores samarbejdspartnere og/eller fra DLG ved at sende en e-mail til information@dlg.dk eller kontakte DLG på telefon: 3368 3000.

8. Opdatering af og indsigt i oplysninger
Som registreret hos DLG har du altid ret til at gøre indsigelse med registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven - henvendelse i forbindelse hermed rettes til DLG via e-mail: information@dlg.dk eller på telefon: 3368 3000.

Du kan opdatere dine oplysninger ved at logge på din medlemsprofil på / eller kontakte DLG på:

DLG A.m.b.a.
Vesterbrogade 4A
1620 København V

Telefon: 3368 3000
E-mail: information@dlg.dk

9. Kontakt DLG
Har du spørgsmål til nærværende persondatapolitik, vores behandling af personoplysninger eller dit forhold til DLG i øvrigt, så er du meget velkommen til at rette henvendelse til:

DLG A.m.b.a.
Vesterbrogade 4A
1620 København V

Telefon: 3368 3000
E-mail: information@dlg.dk

10. Ændring af Persondatapolitikken
DLG forpligter sig til løbende at opfylde kravene til beskyttelse af privatlivets fred.