Kontakt os
Om DLG / Presse / Nyheder
23. februar 2015

Ny distributions- og lageraftale i DLG

DLG har indgået en aftale med logistikselskabet Frode Laursen A/S, som vil varetage aktiviteterne af DLG's distribution af sække- og pakkevarer. Vi har i aftalen med Frode Laursen lagt stor vægt på at sikre god kunde- og leveringsservice.

Den nye aftale betyder, at vores kunder vil have 2 faste leveringsdage om ugen, så du altid ved, hvornår du kan modtage varer i dit område.

  • Ordrer skal være modtaget inden kl. 14 senest 2 arbejdsdage inden fast leveringsdag.
  • Ønske om levering med truck skal oplyses ved ordreafgivelsen.
  • For at bestille varer skal du stadig kontakte DLG's kundecenter på telefon 3368 6000 eller bruge DLG's Kundeportal.

Leveringsdage

Har du leveringsdag onsdag og fredag betyder det, at du skal afgive din ordre senest mandag og onsdag inden kl. 14. Få et overblik over, hvornår der er leveringer i dit område. Se leveringskort her

Levering af kundespecifikke-varer

For sækkevarer, der produceres specifikt til dig, skal du bestille dine varer senest 6 arbejdsdage inden den faste leveringsdag. Har du eksempelvis fast levering onsdag og fredag og ønsker levering om onsdagen skal du afgive din ordre senest onsdag ugen inden kl. 14.

Levering af sæsonvarer og hasteordrer

Selvom vi nu tilbyder 2 faste leveringsdage, er vi selvfølgelig også opmærksomme på, at der er tidspunkter, hvor der kan opstå behov for dag til dag levering. For at din bestilling skal nå at komme med til næste dag, skal du kontakte DLG's kundecenter senest kl. 10 dagen før ønsket levering.

For ikke brofaste øer skal der for alle leveringsformer tillægges 1 ekstra leveringsdag.

Vi arbejder hele tiden på at tilpasse vores sortiment, så det passer til vores kunders behov. Der kan derfor forekomme længere leveringstider på ikke lagerførte varer.

Mere information

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte din lokale DLG kontaktperson eller ringe til DLG's Kundecenter på 3368 6000. Du kan 24 timer i døgnet besøge os ved at følge dette link til DLG's Kundeportal.