Kontakt os
Først optimerer vi maskinrummet. Så smører vi det.
Om DLG / Forretningen / Energy & Retail

Energy & Retail

Energy & Retail er én af DLG-koncernens tre kerneforretningsområder og omfatter energi samt byggemarkeder, forsikringer og Land & Fritid: Foder og udstyr til kæledyr. Energy & Retail udgør 28% af DLG's samlede omsætning.

I Energy & Retail er energiaktiviteterne langt de største, og DLG er med 40% af aktierne i joint-venturet, DCC Energi, den førende leverandør af energi til landbruget. I Tyskland drives energiforretningen via Team AG, der udover energidistribution også ejer tankstationer og byggemarkeder.

Energy & Retail

Team
Team Alle 22
24392 Süderbrarup
+49 4641 98600
info(at)team.de
DLG ejer 75,5% af Team AG, der opererer aktivt i byggemarkeds- og energibranchen. Byggemarkeds-aktiviteterne består primært af:
  • Handel med byggevarer
  • Byggemarkeder
  • Halbyggeri
Team AG er kundernes komplette samarbejdspartner om hus og have. Team AG leverer både til private bygherrer, entreprenører og håndværkere. Der er 65 Team AG byggemarkeder i Tyskland. Energi-aktiviteterne består primært af:
  • Diesel- og fyringsolie
  • El og gas
  • Smøreolie
  • Tankstationer
Team AG har mere end 200 tankstationer i Slesvig-Holsten, Hamborg, Mecklenburg-Vorpommern og Brandenburg. Derudover har Team AG 27 salgskontorer indenfor energi.
 
Tilknytning til DLG
Team AG's aktiviteter ligger godt i tråd med de områder, som DLG opererer inden for i Danmark igennem DLG Service A/S. Det er dermed en naturlig forlængelse af allerede kendte forretningsområder, hvor den geografiske placering udvides til aktiviteter i Tyskland.
Land & Fritid
Ballesvej 2
7000 Fredericia
+45 33 68 50 00
webLFDK@dlg.dk

Land og Fritid
Land & Fritid er en landsdækkende butikskæde i DLG-koncernen bestående af over 40 butikker og 1 webshop. Kæden leverer kvalitet og rådgivning til landboere og til alle med hus, have og kæledyr. Land & Fritid fører en lang række produkter indenfor foder, gødning, hegnsartikler, udstyr til hest, rytter og kæledyr. Butikkerne forhandler også biobrændsel, telekommunikation og forsikringer. Læs mere om Land & Fritid.

I Tyskland er der etableret en tilsvarende kæde under navnet Land & Freizeit med 6 butikker og en ambitiøs vækstplan for de kommende år.
DCC Energi
Nærum Hovedgade 8
2850 Nærum
+45 45 58 01 00
info@dccenergi.dk

DCC Energi er Danmarks største forhandler af Shell-produkter og ene importør af Gulf smøremidler. DCC Energi leverer energiprodukter til private kunder, landbrug og erhvervsvirksomheder fordelt over hele Danmark. Den brede vifte af energiprodukter omfatter bl.a. fyringsolie, diesel, marine gasolie, smøremidler, naturgas, biobrændsel og elektricitet. 

DCC Energi er også leverandør af flybrændstof til de danske lufthavne og selskabet bag det landsdækkende netværk af over 200 Shell tankstationer. 

Et partnerskab mellem DLG og den irske koncern DCC Energy
Ejerskabet af DCC Energi er fordelt med 40% til DLG og 60% til DCC Energy, som med over 1 mio. kunder, 11.000 medarbejdere og en international omsætning på 107 mia. kr. er en førende energikoncern i Europa.