Kontakt os
DLG køber flere aktier i Danæg, der leverer et meget tilfredsstillende 2015-regnskab.
Om DLG / Presse / Nyheder
9. marts 2016

DLG køber yderligere 15% af Danæg

I forbindelse med generalforsamlingen i Danæg har DLG besluttet at udnytte sin option på køb af yderligere 15% af aktierne i Danæg, så DLG ejer i alt 45% af virksomheden.

"DLG-koncernen gik ind i Danæg i efteråret 2013, og siden da har samarbejdet udviklet sig særdeles positivt. Vi vurderer, at der fortsat er betydelige synergier i samarbejdet, og derfor er det også naturligt at udvide det," siger Ole Christensen, Group COO i DLG med ansvar for grovvarer. 

"Formålet med samarbejdet mellem Danæg og DLG var at eksekvere en ambitiøs vækststrategi. Det har været en vellykket fælles proces med DLG, og vi er derfor meget tilfredse med, at DLG udnytter sin aktieoption," siger koncernchef i Danæg, Jann Dollerup Vig Jensen.

Om Danæg og DLG
Danæg A.m.b.a. er Nordens største koncern inden for ægbranchen med en årlig omsætning på 1,2 mia. DKK og har 69 andelsejere. Koncernen ejer pakkerierne Danæg A/S og Kronägg AB samt produktvirksomhederne Danæg Products A/S og Källbergs Industri AB.

DLG-koncernen er et af Europas største landbrugsselskaber og er ejet af danske landmænd. Koncernen havde i 2015 en omsætning på 54,5 mia. DKK, hvoraf 94% kommer fra koncernens tre kerneforretningsområder – Grovvarer, Vitaminer & Mineraler samt Service & Energi.



Ole Christensen
Direktionsrådgiver