Kontakt os
Bekæmp dine snegle med FERREX
Om DLG / Presse / Nyheder
10. august 2017

FERREX - effektiv sneglebekæmpelse

Effektiv sneglebekæmpelse, hvor du kan opnå samme effekt med lavere dosering.

Har du også problemer med skadevolder på en lang række landbrugs- og gartneriafgrøder samt i væksthuse? Snegle kan forårsage store skader inden for en meget kort periode, og de er ikke kræsne med, hvad de spiser. Med FERREX får du et effektivt sneglemiddel, som giver en effektiv beskyttelse af planter og samtidig ikke skader miljøet. 

Læs mere om FERREX her.

Ferrex bekæmper snegleproblemer

Døde snegle vil ikke være synlige på jorden
FERREX indeholder et aktivstof, som forårsager skade i sneglenes fordøjelsessystem, hvilket fører til et stop i fødeindtag og at sneglen søger tilbage under jorden, hvor den vil dø. Derfor vil døde snegle ikke være synlige på jorden.

Miljøvenlig
Når FERREX anvendes i henhold til vejledningen, forbliver den øvrige fauna upåvirket (eks. bier, regnorme og andre leddyr). Aktivstoffet, ferrifosfat som er i FERREX, er næsten uopløselig i vand, og frigiver der kun langsomt jern og fosfat til jorden, hvorfra det vil blive optaget af planterne. Ferrex må også anvendes af økologer, da det er et ikke-økologisk produkt, der kan anvendes til økologisk jordbrugsproduktion efter retningslinierne i rådsforordning nr. 834/2007.

Læs folderen om FERREX her.

Find produktblad om FERREX her.

Vil du høre mere kontakt din DLG sælger.