Kontakt os
Alt til din høst i én mobil-app
Om DLG / Presse / Nyheder
7. juli 2020

Datalogisk: Alt til din høst i én mobil-app

Høsten er en travl tid, hvor tingene skal gå hurtigt og gerne gnidningsløst. For at lette arbejdet for den enkelte landmand har Datalogisk samlet tre funktioner i Næsgaard MOBILE app’en. Funktioner som med mobilen i hånden optimerer og giver overblik både under og efter høsten.

Optimér din kørsel i marken

  Sidder du i mejetærskeren eller traktoren, kan du med Næsgaard MOBILE’s ’Hvor er min kornvogn’ funktion logge din position og dele den med din(e) kolleger. Det er en sporingsfunktion, som bruger mobiltelefonens GPS. Når først du har logget dig på, så opdaterer funktionen køretøjets position løbende under kørslen - også selvom telefonen lukkes ned/er i dvalemode. Funktionen kan til enhver tid slås fra. 

"Sidder du i mejetærskeren og har brug for at vide, hvor kornvognen befinder sig – eller omvendt – så har du via sporingsfunktionen den præcise oplysning direkte på din mobiltelefon" fortæller Birger Hartmann fra Datalogisk og fortsætter "og sidder du indendørs kan du følge køretøjernes position og har mulighed for at koordinere kørslen".

Du kan optimere yderligere ved brug af Næsgaard OPTIMIZER. På mobiltelefonen kan du beregne og planlægge den optimale kørsel med mejetærskeren, så der foretages færrest vendinger og køres i de mest hensigtsmæssige retninger. Som bruger skal du blot angive skærebordsbredde og antal foragre. Hent dit Næsgaard MARKKORT frem på mobilen og lav din beregning. Det er en enkel funktion, som har betydning i marken. 

Næsgaard

Sæt tal på din høst direkte på mobilen

Når først afgrøderne er læsset på kornvognen, så er det med funktionen Næsgaard Afgrødelager nemt at registrere dine afgrøder direkte på mobil eller tablet – når du er i marken eller ved indvejningen. Del dine høstdata, så hele høstholdet er up-to-date med hvad, hvor og hvor meget, der er høstet. Bruger alle Næsgaard MOBILE under samme licens på hver deres mobiltelefon, så har alle adgang til og kan indtaste høstdata. Det sparer tid og opfølgningen efter høsten er langt mere enkel og lige til. 

Nem og enkel brugerflade

Er du førstegangsbruger tager det kun få minutter og klik at blive klar og gøre brug af app’en og de tilgængelige høst-funktioner.

"Vi er super glade for at have disse funktioner samlet i én app og således kunne tilbyde landmændene en enkel løsning, som vi ved gør arbejdsgangene i høsten lettere og mere effektive – det er så vigtigt at have overblikket i forhold til tid, ressourcer og bundlinje" slutter Birger Hartmann af.

Næsgaard MOBILE kan hentes både i App Store og på Google Play. Læs om app'en her.