Bestillingsliste

0 varer
Tilføjet til bestillingslisten
Print siden

Stalosan B (Øko) - 15 kg

På lager online
Stalosan B (Øko) 15 kg
Om produktet
Om produktet
Dosering
Produktmærkater
Om produktet
Varenummer: 254116

Strømiddel til sengebåse

Pulverhygiejnemiddel, som kan anvendes i økologiske husdyrs-produktioner. Giver vedvarende smittebeskyttelse og forbedrer staldmiljøet. Sammensat af specielle aktivtstoffer, som efterligner den veldokumenterede effekt af Stalosan F. Højt indhold af syremineraler (pH=3), som nedbryder ammoniak og styrker dyrenes forsvar mod infektioner. 

Læs mere om Stalosan her.

 

Produktmærkater
1 Økologimærkat
Dosering

Svin:

I tilfælde af øget risiko for smittespredning under stressende forhold, som f.eks. ved nye dyr, før fødsler, nyt personale, pludselige ændringer i dyrenes nærmiljø (f.eks. et sprængt vandrør) bør Stalosan® B bruges en gang dagligt i 3-8 dage alt efter behov. Herefter er det vigtigt at vende tilbage til at bruge Stalosan® B en gang om ugen. Når Stalosan® B bruges ud over normaldoseringen, kan man ofte målrette det til de kritiske områder f.eks. fugtige steder og kanter, hvor der sker foderspild osv.

Kvæg: 

Liggeområder/sengebåse: Anvendes dagligt eller oftest muligt med 50-100 g/m² så jævnt som muligt i yverområdet/bagerste del af lejet.
Kalvebokse/enkeltbokse/kalvehytter: Anvendes ugentligt med 100 g/m² så jævnt som muligt oven på strøelsen. Anvend ekstra Stalosan gerne dagligt på områder med synlig gødning for at reducere smitterisikoen. 
Fælles bokse/større kalve over 3 måneder: For optimal smittebeskyttelse mod skadelige miljøbakterier anbefales en ugentlig behandling af strøelsesmåtten.

Fjerkræ:

Oven på strøelsen en gang om ugen med speciel fokus på fugtig eller nedbrudt strøelse under drikke- og foderlinjerne. Kan anvendes ugentligt i redekasserne.

Heste:

50-100 g/m² ugentligt oven på strøelsen i hele boksen med speciel fokus på hjørner, hvor der er mere fugt.

Får:

50 g/m² ugentligt oven på strøelsen, som er under tag, specielt i læmmeperioden.

Mink:

En håndfuld ugentligt oven på strøelsen i redekasserne med speciel fokus på tiden inden hvalpene fødes og perioden efterfølgende, hvor hvalpene dier.

Produktmærkater
Økologi
Tilladt til økologi
Dyretags