Kontakt os
Få styr på varmeudgifterne - fastfrys prisen på dine træpiller
Energy & Retail / Energy / Træpiller

Træpiller og træbriketter i høj kvalitet

Hvis du har et stort forbrug af træpiller til dit fyr, kan du med fordel tegne en kontrakt på træpiller fra DLG, der er en af Danmarks største forhandlere af træpiller og træbriketter.

Tegner du kontrakt på træpiller, får du en fast lav pris og har styr på dine omkostninger et helt år frem.

  • Du er sikret en fast lav pris, når du tegner kontrakt - billigste løsning
  • Vi garanterer den løbende levering - og du er sikret levering i hele kontraktperioden
  • Høj kvalitet: God brændværdi og minimal dannelse af slagger

En typisk kontraktkunde, som i 2016 brugte 10 paller træpiller, sparede i gennemsnit 11 % i forhold til kunder, som valgte at handle kontant. 


Få et godt tilbud på DLG træpiller – uanset forbrug 

Erhvervskunde: Er du erhvervskunde, kan du hurtigt og nemt få en god pris på en aftale med DLG. Find din lokale DLG-afdeling her

Privatkunde: Handler du som privatperson, kan du få et godt tilbud hos Land & Fritid. Find nærmeste butik her.

DLG træpiller – en fordel for miljøet

DLG træpiller har et imponerende lavt askeindhold på ca. 0,5%. Det er mere end 10 gange lavere end fx korn. Svovlindholdet ligger under 0,05%, og træpillerne er derfor miljøvenlige ved afbrænding og fritaget for svovlafgifter. 
 

Træbriketter

Vi forhandler desuden almindelige lyse træbriketter og hårdttræsbriketter, som er fremstillet af rene spåner uden brug af bindemiddel. Kun den naturlige harpiks i træet binder spånerne sammen. De er CO2-neutrale og skåner miljøet.

Træpiller
Energi
DLG og DCC Energi i tæt samarbejde
DLG og DCC Energi dannede i 2015 et stærkt energipartnerskab. Det nye selskab er en af de førende energiforretninger i Danmark og henvender sig til både private, erhverv og landbrug.

Landbruget serviceres fortsat gennem DLG Energi, der tilbyder en bred vifte af energiprodukter og energiservices, herunder diesel, fyringsolie, brændstofkort, smøreolier, biobrændsel, elektricitet og naturgas.   
Vores absolutte styrke er vores stærke lokale tilstedeværelse. Vi udnytter i fællesskab vores vidtrækkende erfaringer i energisektoren til at levere produkter og service i verdensklasse til både eksisterende og nye kunder. Energipartnerskabet er bl.a. Danmarks største Shell forhandler.