Kontakt os
Økologi / Svinefoder / Slagtesvin

Økologiske foderblandinger til slagtesvin

Vores økologiske slagtesvinefoder er optimeret med udgangspunkt i en bred pallette af gode økologiske råvarer, hvilket giver mulighed for blandinger, der tilgodeser både produktivitet og produktionsøkonomi.

Flere af vores blandinger til slagtesvin er tilsat organisk syre for at optimere mave/tarm-sundheden og produktiviteten. Vores syre er flydende og består af en blanding af myresyre og mælkesyre. Produktet er fremstillet uden brug af GMO og indeholder kun godkendte ingredienser (jf. det økologiske regelsæt). Forsøg og afprøvninger med at tilsætte organiske syre til slagtesvinefoder viser en positiv effekt på produktivitet og sundhed. Vores sortiment giver mulighed for at anvende fasefodring, men indeholder også enhedsblandinger, for de som foretrækker dette. 

Vi tilsætter revet korn i alt vores økologiske svinefoder. Rivningen er med til at give struktur i foderet og øge mavesundheden.

I vores økologiske svinefodersortiment tilbyder vi et udvalg af forskellige færdigfoderblandinger, som indeholder vitaminer og mineraler til at dække slagtesvinenes behov. Alle blandingerne er som udgangspunkt tilsat organisk syre for god tarmsundhed og høj produktivitet.

  • Natur Svin Profil A: Fuldfoder enhedsblanding til slagtesvin tilsat syre (A), udviklet med fokus på høj tilvækst og kødprocent.
  • Natur Svin Plus A: Fuldfoder enhedsblanding til slagtesvin tilsat syre (A), med et fornuftigt aminosyre- og proteinniveau.
  • Natur Svin Ideal A: Fuldfoder enhedsblanding til slagtesvin tilsat syre (A). Prisattraktiv blanding med brede råvaregrænser, som sikrer en velbalanceret blanding.
  • Natur Svin Fase A: Slutblanding til slagtesvin fra 40 kg tilsat syre (A), som kan anvendes som en del af en fasefodringsstrategi. Udviklet med fokus på energirestriktion for at optimere kødprocenten i slutfasen.
Læs mere om økologisk svinefoder her.
Svin øko rød Kontakt kundecenter
Tilmeld nyhedsbreve og sms
Hold dig opdateret på nyheder om økologi
Læs om sporbarhed og dokumentation
Køb på kundeportalen
Økologiske produkter til svin