Kontakt os
Om DLG / Karriere / Vores værdier

Vores værdier

Vores værdier - Troværdighed, Fællesskab og VærdiskabelseVores tre kerneværdier er udgangspunktet for alt, vi gør.

Vores fælles forståelse af værdierne er en væsentlig styrke og drivkraft for vores formål, og vi ved, at når vi lever efter værdierne, gør de os bedre, gladere og skarpere. Som mennesker og som virksomhed.

Når vi løser opgaver, samarbejder, udvikler løsninger eller er i dialog med hinanden, samarbejdspartnere, kunder eller samfundet, bestræber vi os altid på at leve op til vores tre kerneværdier: 

 

Troværdighed

Vi anerkender værdien af tillid, der vises os, vores forretning og i samfundet – og vi er troværdige. At være troværdig betyder, at vi arbejder ud fra fakta, vi er åbne og står ved vores ord. Til hver en tid.

 

Fællesskab

Vi kender værdien af fællesskab. Med hinanden, samarbejdspartnere og kunder og i samfundet. Fællesskab baner vejen for diversitet og inklusion, fordi det er grundlæggende for, at man kan føle sig accepteret, anerkendt og værdsat. Det er fundamentalt for alle mennesker.

 

Værdiskabelse

Vores formål er at skabe ægte og vedvarende værdi for vores kunder, vores selskab og samfundet. Værdiskabelse betyder, at vi er ambitiøse i alt, vi gør, og altid tilfører ekstra til det forventede.

 
DLG LinkedIn banner
Se vores ledige stillinger