Kontakt os
Energi & Service / Energi

DLG Energi – service og kvalitet med omtanke

Læs alt om DLG Energis brede produkt- og servicesortiment. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på dieselolie, fyringsolie, skibsolie, smøreolier, biobrændsel (træpiller og træbrikketter), elektricitet og naturgas.

Et partnerskab fuld af energi

DLG og DCC Energi dannede i 2015 et fælles, stærkt energipartnerskab. Det nye selskab er en af de førende energiforretninger i Danmark og henvender sig til både private, erhverv og landbrug.

Landbruget serviceres fortsat gennem DLG Energi, der tilbyder en bred vifte af energiprodukter og energiservices, herunder diesel, fyringsolie, brændstofkort, smøreolier, biobrændsel, elektricitet og naturgas.

Vores absolutte styrke er vores stærke lokale tilstedeværelse. Vi udnytter i fællesskab vores vidtrækkende erfaringer i energisektoren til at levere produkter og service i verdensklasse til både eksisterende og nye kunder. Energipartnerskabet er bl.a. Danmarks største Shell forhandler.

Kontakt DLG Kundecenter

Hos DLG Energi får du dækket alle dine energibehov til fordelagtige priser. Vores lokalkendte og erfarne energimedarbejdere står altid klar med rådgivning til netop dig og dine behov. Du er altid velkommen til at kontakte DLG Kundecenter på tlf. 3368 6000 eller mail dlgkundecenter@dlg.dk.

Du kan også kontakte din lokale energimedarbejder 

Olie

DLG Energi leverer en lang række service- og energiprodukter af høj kvalitet. Vi forhandler Shells dieselolie, fyringsolie og smøremidler, tilbyder oliefyrsservice og afhentning af spildolie m.m. Læs mere om olie.

Biobrændsel

Vi leverer miljøvenlig biobrændsel - både træpiller og træbrikker. 
Læs mere om Biobrændsel.
Køb træpiller og træbriketter direkte på DLG Kundeportal.
Du kan også købe træpiller og træbriketter hos Land & Fritid.

DLG Shell-kort

DLG samarbejder med Shell og du kan gennem os få et Shell Landbrugskort, der giver dig rabat på benzin, diesel og vask. Læs mere og bestil dit kort her.

El

Du kan købe elektricitet gennem DLG på det 'frie marked'. Vi samarbejder med DONG Energy om at levere el til fordelagtige priser. Vores lokalkendte og erfarne energimedarbejdere står altid klar med rådgivning til netop dig og dine behov. 

Læs mere om El

Naturgas 

Vi tilbyder forskellige naturgasaftaler, som vi sammensætter efter din virksomheds behov. Vi har både variable, børsprisaftale og faste naturgasaftaler. Læs mere om naturgas her.