Kontakt os
Marken / Planteværn

DLG Planteværnsaftale

Vil du sikre dig dit planteværn?

Med en DLG Planteværnsaftale får du altid adgang til de nyeste og godkendte produkter inden for planteværn. Dit aktuelle behov for planteværn kan ændre sig igennem hele sæsonen, afhængig af vejrsituationen og lovgivningen. Med planteværnsaftalen kan du bestille løbende, så du ikke brænder inde med en større mængde produkter, som du ikke har brug for eller ikke må anvende pga. nye lovkrav.

Din planteværnsbonus opgøres efter sæsonen ud fra dit samlede planteværnskøb.

Med en DLG Planteværnsaftale får du

• Faglig sparring gennem hele sæsonen
• Fragtfri levering af hovedordre
• Nem online bestilling via kundeportalen
• Adgang til digital planteværnshåndbog

Tilmeld dig vores mailudsendelser på kundeportalen og få faglig viden direkte i din mail-indbakke.

Kontakt din DLG-salgskonsulent hvis du er interesseret i en planteværnsaftale eller vil høre mere om dine fordele.

 

DLG's digitale planteværnshåndbog

Du kan nu tilgå DLG Planteværnshåndbog digitalt og dermed have den med dig over alt. Hvis du har en aftale, kan du og dine medarbejdere nemt og lige ved hånden bestille planteværnsmidler og mikronæringsstoffer, samt indhente viden omkring produkterne når du står i marken.


Du finder blandt andet:

Sprøjteplaner for de almindeligste landbrugsafgrøder og en række specialafgrøder, samt udyrkede arealer, skovkulturer, golfbaner, energipil m.m.

Produktoversigt, hvor du nemt kan bestille planteværnsmidler og mikronæringsstoffer. Samt finde sikkerhedsdatablade og etiketter, produktdatablade og blandingstabeller for de enkelte produkter

Regler og generel info,herunder bl.a. afstandskrav til vandmiljø, blandingsregler, risiko- og sikkerhedssætninger, love og forsigtighedsregler, samt andre væsentlige emner for alle, der er involveret i planteværnsopgaver

Sikkerhedsdatablade for planteværnsmidler

Sikkerhedsdatablade findes nu i produktoversigten, under de enkelte produkter - Dokumenter. Her opdateres de nyeste sikkerhedsdatablade løbende. Vær i øvrigt opmærksom på, at der på en lang række midler findes sikkerhedsdatablade på indlægsseddel/etikette.

Arbejdspladsbrugsanvisninger

Alle landbrugsejendomme med ansatte medarbejdere, skal have en arbejdspladsbrugsanvisning. Den skal indeholde oplysninger om opbevaring, værnmidler, førstehjælp, brandbekæmpelse mm. samt sikkerhedsdatablade for alle midler, du bruger på din ejendom. Find SEGES vejledning til arbejdsmiljø her.

 
Find konsulent - marken Kontakt kundecenter
Læs fokus på marken