Kontakt os
Energi og Retail / Retail / FarmPack

FarmPack

Vil du spare op til 15%? 

Du kan opnå DIN PRIS og spare op til 15% med en FarmPack-aftale. DIN PRIS er en "her og nu rabat", som du automatisk får når du er logget ind på Kundeportalen. Har du ikke en FarmPack-aftale, skal du blot kontakte din DLG-salgskonsulent eller Kundecenteret på 33 68 60 00.

Har du glemt dit login?
Har du allerede en FarmPack-aftale men glemt dit login til kundeportalen sidder kundeservice klar til at hjælpe dig på 33 68 60 00. Du kan også få tilsendt en ny adgangskode her. 

FarmPack - Over 4.000 pakkevarer i én samlet løsning

FarmPacks varesortiment indeholder alt fra vitaminer og mineraler til desinfektionsmidler, mælkeerstatning og sårbehandling, og du kan købe alle produkterne online i webshoppen på DLG Kundeportal eller ved at kontakte din DLG-salgskonsulent.

Med FarmPack får du: 

Mere end 4000 varer ét sted
Konkurrencedygtige priser
Kvalitetsprodukter 
Gratis faglig rådgivning
”DIN PRIS” med en FarmPack-aftale
Nem bestilling og levering 

FarmPack-produkter 

Vi har sammensat et bredt sortiment af mere end 4000 produkter.  Derfor har vi lige det, du står og mangler - hvad enten det er til fjerkræ, svin, kvæg eller får og geder. 

DLG Kundeportal

For at få adgang til alle disse fordele skal du være logget på DLG Kundeportal. 

DLG Kundeportal gør din hverdag lettere ved at samle alle dine online aktiviteter ét sted. Her kan du bestille varer fra dine kontrakter med DLG og få et samlet overblik over alle dine data hos DLG, med ordrehistorik og omsætningsstatistik. Du finder også analyser på dine afgrøder, et overblik over indleveringer i høst samt muligheden for at følge prisudviklingen på udvalgte afgrøder. 
Kundeportalen kan også downloades som app til tablet og smartphone på Google Play eller i App Store.

Tilmeld dig DLG’s Kundeportal her.

DIN PRIS med en FarmPack-aftale

Med en FarmPack-aftale får du yderligere adgang til gratis faglig rådgivning og DIN PRIS. Er du interesseret i at booke et besøg med en vores specialister, kan det aftales med din DLG-salgskonsulen eller du kan finde din FarmPack fagkonsulent her
DIN PRIS er en ”her og nu rabat”, som automatisk kommer frem, når du er logget ind på Kundeportalen. 
Du skal blot ansøge om en FarmPack-aftale via din DLG-salgskonsulent.

FarmPack kontrakt

Hvis du ønsker at købe større partier FarmPack-varer, kan det ofte betale sig at tegne en kontrakt. Det er muligt at tegne en kontrakt på alle varer. Hør meget mere om dette, kontakt din DLG-salgskonsulent.


Køb dine FarmPack varer direkte på www.dlg.dk/portal eller kontakt din DLG-salgskonsulent

Hvis du ønsker gratis faglig rådgivning, kan du finde din lokale FarmPack-fagkonsulent her.