Kontakt os
Få det bedste brændstof til den bedste pris
Energi og Retail

Energi og Retail - service og kvalitet med omtanke

Læs alt om DLG Energis brede produkt- og servicesortiment. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på dieselolie, fyringsolie, skibsolie, smøreolier, biobrændsel (træpiller og træbrikketter), elektricitet og naturgas.

Et partnerskab fyldt med energi

DLG og DCC Energi dannede i 2015 et fælles, stærkt energipartnerskab. Det nye el-selskab er en af de førende energiforretninger i Danmark og henvender sig til både private, erhverv og landbrug. 

Landbruget serviceres fortsat gennem DLG Energi, der tilbyder en bred vifte af energiprodukter og energiservices, herunder diesel, fyringsolie, brændstofkort, smøreolier og naturgas.

Vores absolutte styrke er vores stærke lokale tilstedeværelse. Vi udnytter i fællesskab vores vidtrækkende erfaringer i energisektoren til at levere produkter og service i verdensklasse til både eksisterende og nye kunder. Energipartnerskabet er bl.a. Danmarks største Shell-forhandler. 

Kontakt DLG Kundecenter

Hos DLG Energi får du dækket alle dine energibehov til fordelagtige priser. Vores lokalkendte og erfarne energimedarbejdere står altid klar med rådgivning til netop dig og dine behov. Du er altid velkommen til at kontakte DLG Kundecenter på tlf. 3368 6000 eller mail dlgkundecenter@dlg.dk.

Du kan også kontakte din lokale energimedarbejder

Bestil energi

Diesel

Kvalitetsdiesel fra Shell/DLG, FuelSave Diesel og alm. diesel

Bestil

Benzin

Shells blyfri benzin 92/95

Bestil

Fyringsolie

Kvalitetsfyringsolie fra Shell/DLG

Bestil
 

 

Olie

DLG Energi leverer en lang række service- og energiprodukter af høj kvalitet. Vi forhandler Shells dieselolie, fyringsolie og smøremidler, tilbyder oliefyrsservice og afhentning af spildolie m.m.

 

DLG Shell-kort

DLG samarbejder med Shell og du kan gennem os få et Shell Landbrugskort, der giver dig rabat på benzin, diesel og vask. Læs mere og bestil dit kort her.

 

Naturgas 

Vi tilbyder forskellige naturgasaftaler, som vi sammensætter efter din virksomheds behov. Vi har både variable, børsprisaftale og faste naturgasaftaler. Læs mere om naturgas her.

 

Forsikringer

Uanset om du er privat- eller landbrugskunde, kan du gennem DLG & Tryg, nyde godt af DLG's stordriftsfordele og samtidig blive forsikret hos Danmarks førende forsikringsselskab. Læs mere om forsikringer.

 

Veterinærmedicin

DLG Vet sørger for at du får konkurrencedygtige priser på lægemidler til produktionsdyr. Læs mere om DLG Vet her eller besøg dlgvet.dk

 

Land & Fritid

Land & Fritid leverer kvalitet og professionel rådgivning til alle med hus, have og kæledyr. Læs om Land & Fritid her.