Kontakt os
DLG-koncernen er Europas andenstørste landbrugsselskab og er lokaliseret i 18 lande
Om DLG / Investor

Investorer - kort om DLG

DLG-koncernen er et af Europas største grovvareselskaber og ejet af danske landmænd. Koncernens aktiviteter omfatter Agribusiness, Premix & Nutrition samt Energy & Retail.

Koncernens strategiske fokus på udvidelser i ind- og udland afspejler sig bl.a. i internationale samarbejder rundt om Østersøen - nemlig i et af Tysklands største grovvareselskaber, datterselskabet HaGe - herunder det polske marked og datterselskabet Svenska Foder i Sverige. I alt er DLG til stede i 18 lande.

DLG forsyner landmænd med foder fra egne fabrikker, sædekorn, gødning, jordbrugskalk, planteværn, brændstof og meget mere til den daglige drift.

DLG-koncernen er også en af Europas største eksportører af maltbyg, sædekorn, foder- og brødkorn samt raps. Desuden er DLG via koncernens tilknyttede selskaber bl.a. involveret i at forarbejde de vegetabilske afgrøder.

DLG har sin egen butikskæde, Land & Fritid, der forhandler og rådgiver om produkter inden for hus, have, kæledyr og meget mere.

DLG havde i 2018 en omsætning på 48,9 mia. kr. DLG-koncernen har 6.000 medarbejdere - heraf ca. 1.500 i Danmark.


 

 
Certified Adviser

I henhold til NASDAQ OMX First North Bond Markets regler skal DLG udpege en rådgiver ved optagelsen til handel af erhvervsobligationer.

DLG har udpeget følgende rådgivere, som er godkendt af NASDAQ OMX First North Bond Market:

Lead Certified Adviser
Nykredit Bank A/S
Kalvebod Brygge 47
1780 København V
(fungerer som rådgiver i hele obligationens løbetid)

Certified Adviser
Danske Bank A/S
Holmens Kanal 2-12
1092 København K

Certified Adviser
Nordea Bank Danmark 
Christiansbro, Strandgade 3
1401 København K


Se strategifilmen: Tilbage til kernen i DLG