Kontakt os
Vi gør os umage for at finde det rigtige match - for din og vores skyld
Om DLG / Karriere / Rekrutteringsproces

Rekrutteringsproces

Vores mål er at finde netop de medarbejdere, som matcher vores kompetencebehov og vores værdier, og som vi tror på, vil trives i DLG-kulturen. Det gør vi gennem en rekrutteringsproces, der tilgodeser, at både vi i DLG, og du som kandidat får mulighed for at vurdere, om der er et godt match.

DLG er en mangfoldig koncern, hvor medarbejderne forenes af fælles værdier om at være troværdige, fællesskabsorienterede og værdiskabende. Vi opfordrer derfor alle til at søge - uanset etnisk baggrund, køn, alder, seksualitet, handicap eller religion.

Hvad kan du forvente, når du søger et job hos DLG?
Når vi igangsætter en rekruttering i DLG, er det vores fornemste opgave at finde lige netop den medarbejder, som matcher vores kompetencebehov og vores værdier, og som vil trives i DLG-kulturen. Det er dog ikke nok for os, at vi oplever et godt match; det er lige så vigtigt, at du kan se dig selv i DLG og i jobbet. Derfor gør vi os umage og tager den nødvendige tid.

Overordnet set afhænger processen af, hvilken type stilling du søger. For leder- og specialiststillinger indgår tests som en del af processen, og vi skal altid mødes mindst to gange. Ved øvrige stillinger er der ingen test, og der vil muligvis kun blive afholdt en enkelt samtale.

Hvordan søger jeg? 
Vi slår alle ledige stillinger op her og på diverse eksterne jobsites som fx Jobindex samt på vores LinkedIn-virksomhedsprofil. Du har mulighed for at oprette en jobagent, så du automatisk får besked, hvis der dukker en relevant ledig stilling op. 

Alle ansøgninger skal sendes via linket i vores stillingsopslag, og vi accepterer ikke ansøgninger på mail.

Skal vi mødes?
Når vi har læst ansøgningerne igennem, inviterer vi relevante kandidater til en første samtale, hvor hovedformålet er at afklare, om jobbets opgaver og krav stemmer overens med dine kompetencer og forventninger. Denne samtale afholdes af rekrutterende leder, og du vil blive bedt om at fortælle mere om dig selv, din baggrund og din motivation for jobbet. Desuden vil du få en introduktion til DLG og jobbets muligheder og opgaver. 

Oplever begge parter et godt match efter første samtale, vil du ved specialist- og lederstillinger blive inviteret til en anden samtale, hvor den rekrutterende leder deltager sammen med HR. Forud for samtalen vil vi bede dig udfylde en færdighedstest samt en personprofiltest, og resultaterne herfra vil blive brugt som et dialogværktøj under den anden samtale. 

For såvel specialist- og lederstillinger samt øvrige stillinger vil vi sidst i processen kontakte en eller flere af dine referencer for at sikre det bedst mulige bedømmelsesgrundlag.

Er vi det rette match?
Når processen er afsluttet, vil alle kandidater modtage en tilbagemelding på deres ansøgning. Som jobansøger er du altid velkommen til at kontakte os for at få input til, hvorfor du evt. ikke er blevet udvalgt til samtale.  

Når du starter i dit nye job, begynder din ”DLG-rejse” med vores introduktionsforløb for nye medarbejdere, så vi sikrer dig den bedste opstart.

 

Kontakt

Har du spørgsmål til vores ledige stillinger eller rekrutteringsproces, er du meget velkommen til at kontakte HR på rekruttering@dlg.dk

DLG LinkedIn banner
Se vores ledige stillinger