Kontakt os
Du kan forvente meget af os, men ikke, at vi bremser dig.
Om DLG / Karriere / Rekrutteringsproces

Rekrutteringsproces

Vores mål er at finde netop de medarbejdere, som matcher vores kompetencebehov og vores værdier, og som vi tror på, vil trives i DLG-kulturen. Det gør vi gennem en rekrutteringsproces, der tilgodeser, at både vi i DLG, og du som kandidat får mulighed for at vurdere, om der er et godt match.

DLG er en mangfoldig koncern, hvor medarbejderne forenes af fælles værdier om at være troværdige, ambitiøse og værdiskabende. Vi opfordrer derfor alle til at søge - uanset etnisk baggrund, køn, alder, seksualitet, handicap eller religion.

Processen afhænger af, hvilken type stilling du søger. For leder- og specialiststillinger indgår test som del af processen, og der vil køre to samtalerunder. Ved øvrige stillinger er der ingen test, og der vil muligvis kun blive afholdt en enkelt samtale.

Ansøgning og udvælgelsesproces

Vi slår alle ledige stillinger op på vores hjemmeside: www.dlg.dk/ledige stillinger og på diverse eksterne jobsites som fx Jobindex, samt på vores LinkedIn virksomhedsprofil. Du har desuden mulighed for at oprette en jobagent, så du automatisk får besked, hvis der dukker en ledig stilling op, som matcher dine jobønsker. Alle ansøgninger skal sendes via linket i vores stillingsopslag. 

Samtaler  

Når vi har læst alle ansøgningerne igennem, inviterer vi typisk 2-5 personer til en uddybende 1. samtale. Til samtalen vil du få en introduktion til DLG og jobbets muligheder og opgaver. Derudover vil du også blive bedt om at fortælle mere om dig selv, din baggrund og din motivation for jobbet. Formålet med 1. samtale er, at både du og DLG kan få afklaret, om jobbets opgaver og krav stemmer overens med dine kompetencer og forventninger. Det er den rekrutterende leder, som du vil møde til denne samtale.

Er der et godt match, vil vi invitere dig tilbage til endnu en samtale. Accepterer du invitationen, skal du forud for samtalen, udfylde en færdighedstest samt en personprofiltest. Resultaterne herfra bruger vi som et dialogværktøj under samtalen. Det skal være med til at give os et mere indgående kendskab til dig, dine kompetencer, erfaringer og arbejdspræferencer. Derudover vil vi på dette tidspunkt også tage kontakt til en eller flere af dine referencer. Ved 2. samtale deltager både lederen og en HR-konsulent. 

Indgåelse af kontrakt og jobstart

Når processen er afsluttet, vil alle kandidater modtage en tilbagemelding på deres ansøgning. Som jobansøger er du altid velkommen til at kontakte os for at få input til, hvorfor du evt. ikke er blevet udvalgt til samtale.  

Når du starter i dit nye job, begynder din ”DLG-rejse” med vores introduktionsforløb for nye medarbejdere, så vi sikrer dig den bedste opstart.