Kontakt os
Du kan forvente meget af os, men ikke, at vi bremser dig.
Om DLG / Karriere / Rekrutteringsproces

Rekrutteringsproces

Vores mål er at finde netop de medarbejdere, som matcher vores kompetencebehov og vores værdier, og som vi tror på, vil trives i DLG-kulturen. Det gør vi gennem en fastlagt rekrutteringsproces, der tilgodeser, at både vi i DLG, og du som kandidat, får mulighed for at vurdere, om der er et godt match.

DLG er en mangfoldig koncern, hvor medarbejderne forenes af fælles værdier om at være troværdige, ambitiøse og værdiskabende. Vi opfordrer derfor alle til at søge - uanset etnisk baggrund, køn, alder, seksualitet, handicap eller religion.

Læs mere om, hvad du kan forvente, når du søger job DLG.  Vores rekrutteringsproces gælder for leder- og specialist-stillinger. For øvrige stillinger benytter vi ikke test, og ofte vil der kun blive afholdt en enkelt samtale med de udvalgte kandidater.

Behov for ny medarbejder

Behovet for nye medarbejder sker i tæt dialog med forretningen. HR og den rekrutterende afdeling afdækker sammen, hvilken profil der er behov for. Herefter slår vi jobbet op i relevante medier.

Ansøgning og udvælgelsesproces

Annonceringen er i gang og ansøgninger modtages. Som kandidat skal du altid sende din ansøgning via www.dlg.dk/ledige stillinger. Når ansøgningsfristen udløber, begynder vi at screene de modtagne ansøgninger, og udvælger de kandidater, vi gerne vil se til 1. samtale. De udvalgte kandidater inviteres til samtale via mail eller telefon.

Samtaleforløb 

Før 1. samtale får du tilsendt et link til en færdighedstest, som skal udfyldes inden samtalen. Efter 1. samtalerunde udvælger vi de kandidater, som vi gerne vil se til 2. samtale.  Indkaldes du til 2. samtale, vil du få tilsendt et link til en personprofil, som du skal udfylde. Resultaterne bruger vi som et dialogværktøj under samtalen. Derudover vil vi på dette tidspunkt i forløbet også tage kontakt til en eller flere af dine referencer.

Indgåelse af kontrakt og jobstart

Når den rette kandidat er fundet, sender vi afslag til de øvrige ansøgere. Som jobansøger er du altid velkommen til at kontakte os for at få input til, hvorfor du ikke er blevet udvalgt til samtale.  Når du starter i dit nye job, begynder din ”DLG-rejse” med vores introduktionsforløb for nye medarbejdere.

 

Se alle ledige stillinger i DLG-koncernen
Følg DLG-koncernen på LinkedIn