Kontakt os
Komplet gødningssortiment
Marken / Gødning

Gødning - fast og flydende

Vores komplette gødningssortiment af standardgødninger og specielgødninger i fast og flydende form tilgodeser netop dine gødningsbehov. Vores gødningssortiment varierer hen over sæsonen og lokalt - året rundt er vi leveringsdygtige i standard NS gødninger og NPK gødninger.

I enkelte tilfælde kan en mekanisk blandet gødning være en god løsning for dig, men som hovedregel anbefaler vi gode samgranulerede gødninger, der sikrer en ensartet spredbarhed og vækst i din planteavl.

Den faste gødning sejles til Danmark, hvor gødningen enten bliver opsækket, kørt ud til en DLG-afdeling eller leveret direkte til dig. Vores mål er at håndtere gødningen mindst muligt, så vi sikrer, at kvaliteten fortsat er i top, når du skal sprede gødningen.
Den flydende gødning indkøber vi via DLG’s associerede selskab Dangødning.

 

Komplet gødningssortiment: Bemærk at vores gødningssortiment svinger henover sæsonen, kontakt derfor din lokale DLG-forretning, hvis du ønsker en aktuel sortimentsoversigt på gødning. Se DLG’s samlede gødningssortiment.

PERFECT Hvede: En effektiv gødningsløsning til planteavlsbrug uden husdyrgødning. Løsningen består af en NPK 13-5-13 m. 12% S, der anvendes som start-/grundgødning og N27 m. Mg som anvendes i mængde svarende til markens kvælstofbehov. Læs mere her.

PERFECT Raps: I år introducerer vi en effektiv forårsløsning til din raps. Denne består af en kombination af NPK 13-5-13 m. 11%S og N27 m. Mg. Læs mere her.

NYHED!
YaraBELA PROMANGAN
: Optimer din kvælstofgødning med ekstra svovl og mangan. Læs mere her.

YaraMila PROMANGAN: Fortsæt med at forebygge mangan-mangel med NPK-gødningen fra Yara. Læs mere her.

Kali NK Plus: Vores nye Kalium gødning med kvælstof og svovl giver dig helt andre muligheder i dine græsmarker og i andre kalium krævende afgrøder. Læs mere her.

Se også vores sortiment på gødninger til kvægbrug her

Produktsortiment flydende gødning: DLG sælger DanGødnings sortiment af flydende gødninger. DanGødning's fire udleveringsterminaler er placeret i Aalborg, Rødby, Fredericia og Nykøbing Falster. Se sortimentet på DanGødnings hjemmeside.

 

Mikronæringsstoffer

Spredetabeller

Sikkerhedsdatablade: Gødning

Find konsulent - marken Kontakt kundecenter
DLGs samlet gødningssortiment
Perfect Hvede gødning løsning
NPK-Gødning med Mangan fra YARA
Sortiment Mikronæringsstoffer