Kontakt os

PERFECT Hvede - En effektiv gødningsløsning m. S og Mg

PERFECT Hvede er en komplet gødningsløsning fra DLG, hvor vi ikke kun sælger én gødningstype, men en samlet gødningsløsning. Vi har fundet den helt rigtige gødningsløsning til planteavlsbrug, hvor der ikke anvendes husdyrgødning.

PERFECT Hvede er:

  • Agronomisk optimal
  • Effektiv og enkel
  • Minimum CO2-aftryk

PERFECT Hvede løsningen består af 2 gødninger, nemlig en nyere type, der hedder NPK 13-5-13 m. S og den allerede velkendte type Nutramon (N27 m. Mg)

På planteavlsbrug uden husdyrgødning anbefaler vi, at de 2 gødninger anvendes i forholdet 1:1.Ved ca. 200 kg N/ha. er det 500 kg/ha af hver af de to gødningstyper.  

Ved første tildeling køres med 500 kg/ha Af NPK 13-5-13 m. S og ved anden tildeling køres med 500 kg/ha N27 m. Mg (Nutramon).

Anden tildeling med Nutramon kan med fordel gradueres.

Lavere CO2-aftryk end andre gødningstyper

Minimum CO2-aftryk betyder at vi har anvendt Klima Scope 3, hvor gødningsproducenternes CO2-aftryk også medregnes. Transporten fra fabrikkerne til vores terminaler i Danmark er kort, og gødningerne leveres enten som løsvarer eller i storsække direkte til kunden. Løsningen kan, som minimum, udbringes ad 2 gange.

Gødningsløsningen PERFECT Hvede giver en optimal tildeling af NPK samt S og Mg.

Perfect hvede 

 

 

 

 

PERFECT Hvede indeholder:

NPKS 12,6 / 4,6 / 12,6 / 11,0

Nutramon N27 m. 2,4 Mg

Gødningerne kan også købes hver for sig og i det indbyrdes forhold, der passer bedst til din bedrift. De leveres hver for sig i Big Bags.

Kontakt din DLG-salgskonsulent og hør mere!