Kontakt os
Du skal ikke tage jobbet. Du skal tage udfordringen.
Om DLG / Karriere / Ledige stillinger

Er det en selvfølge for dig at tage initiativ og ansvar?

Vi søger medarbejdere, der ikke kan lade være med at tage bolden og løbe med den, og sådan har det altid været hos DLG. I 2020 har vi flyttet vores hovedsæde fra København til Fredericia, og derfor er behovet for initiativrige - og ikke mindst forandringsvillige medarbejdere blot endnu større.

Vil du være med til at sikre, at vi fortsat har fokus på at udvikle vores forretning som et af Europas største landbrugsselskaber? 

Nedenfor finder du en liste over vores aktuelle stillinger.

 
      

Jobagent og jobbank

Har vi ikke slået det job op, som du søger? Så er du altid velkommen til at oprette en jobagent og få direkte besked, så snart vi slår et job op, der er relevant for dig.

Du kan også uploade en uopfordret ansøgning i vores jobbank. Bemærk dog, at selvom du har sendt en uopfordret ansøgning, bør du altid sende en motiveret ansøgning, hvis der er en aktuel stilling, du er interesseret i.

 

Kontakt

Har du spørgsmål til vores ledige stillinger eller rekrutteringsproces, er du meget velkommen til at kontakte HR på rekruttering@dlg.dk. Vi gør opmærksom på, at vi grundet GDPR ikke ønsker at modtage ansøgningsdokumenter pr. mail, og henviser i stedet for til vores rekrutteringssystem. Du kan uploade dine ansøgningsdokumenter via vores jobbank eller en aktuel jobannonce.

Aksen DLG hovedkvarter

 

DLG LinkedIn banner
Opret en jobagent