Kontakt os
Du skal ikke tage jobbet. Du skal tage udfordringen.
Om DLG / Karriere / Ledige stillinger

Er det en selvfølge for dig at tage initiativ og ansvar?

Vi søger medarbejdere, der ikke kan lade være med at tage bolden og løbe med den, og sådan har det altid været hos DLG. I 2020 har vi flyttet vores hovedsæde fra København til Fredericia, og derfor er behovet for initiativrige - og ikke mindst forandringsvillige medarbejdere blot endnu større.

Vil du være med til at sikre, at vi fortsat har fokus på at udvikle vores forretning som et af Europas største landbrugsselskaber? Nedenfor finder du en liste over vores aktuelle stillinger. Har vi ikke slået det job op, som du søger? Så er du altid velkommen til at oprette en jobagent og få direkte besked, så snart vi slår et relevant job op. 

Du kan også uploade dit CV under 'Uopfordrede Ansøgninger'. Bemærk dog, at selv om du har sendt en uopfordret ansøgning, bør du altid sende en motiveret ansøgning, hvis der er en stilling, du er interesseret i.

SAP Enterprise Architect 

 

Uopfordrede ansøgninger

Du er velkommen til at uploade en uopfordret ansøgning i vores jobbank, hvis der ikke er nogen ledige stillinger, der passer til dig. Bemærk, at vi dog ikke kan garantere, at du vil blive kontaktet ud fra din uopfordrede ansøgning. Vi opfordrer dig derfor til at oprette en jobagent og holde øje med vores hjemmeside samt sende en målrettet ansøgning til de stillinger, som du finder interessante.

Upload din uopfordrede ansøgning ved at klikke her