Kontakt os
Foder / Gris / Hjemmeblandere grisefoder

Hjemmeblandere grisefoder

Hjemmeblandet grisefoder vinder stadig større indpas i den danske landbrugsproduktion. DLG leverer de bedste foderløsninger inden for både færdigfoder og hjemmeblandet grisefoder.

DLG tilbyder en bred vifte af råvarer, vitaminer og mineraler i højeste kvalitet til dine hjemmeblandere grisefoder. Både fra vores egen produktion og fra nøje udvalgte internationale leverandører. Vi leverer vitaminer og mineraler til hjemmeblandere via vores datterselskab Vilofoss, og vores landmixkonsulenter hjælper med den helt rigtige optimering af fodersammensætningen, så den matcher de naturligt tilgængelige råvarer på den enkelte ejendom.

DLG og Vilofoss tilbyder nu også grisefoderberegninger for hjemmeblandere, som sikrer dig bedst mulig udnyttelse af dit eget korn kombineret med nyeste faglig viden, så du sikrer den bedste bundlinje. Det er også vigtigt at tage højde for vejret, når det kommer til hjemmeblandere til din grisebesætning. Læs f.eks., hvad vi mener, du skal være opmærksom på i sommerperioden, når det gælder hjemmeblandere.

 

Hjemmeblandere – Den rette sammensætning af vitaminer og mineraler optimer ydelsen

Kvalitet, optimal vitaminisering og et koncept, der afspejler den sidste nye forskning inden for proteinforsyning til hjemmeblandere. 

VF-Smågris sortimentet (VF-Wean, VF-Start, VF-Grow) løfter og sætter standarden for branchen med et nyt og gennemtestet vitaminkoncept som sammen med indholdet 

afantioxidanter, understøtter grisens immunforsvar, og indeholder gode proteinkilder med høj fordøjelighed.

Læs mere om DLG's VF-Mix -  
et hjemmeblander-koncept til grise i alle aldre

    
   

Læs om griseproducent, John Nørgaard Nielsens erfaringer med brugen af VF-produkter.

 

Afdæk risiko med Risk Management 

Råvaremarkedets volatilitet er i høj grad påvirket af faktorer som vind, vejr, udbud, efterspørgsel og andre makroøkonomiske faktorer som internationale valutaer og politik. På de store centrale råvarer hvede og sojaskrå, tilbyder vi forskellige risikoafdækkende produkter igennem vores Risk Management-program.

På produkter som solsikkeskrå, byg, majs, sojaskaller, sojaskrå, roepiller og fiskemel tilbyder vores kompetente salgskonsulenter dybdegående markedsrådgivning til din grisebesætning, så du altid har fingeren på pulsen i forhold til markedsudviklingen. Bliv klogere på Risk Management.

 

Kvalitet på sojaskrå

I DLG går vi op i at levere den rigtige kvalitet på vores råvarer – herunder sojaskrå. Her kan du følge med i kvaliteten af sojaskrå på de seneste ankomster af sojaskrå til vores Bulkterminal i Aarhus.

Kontakt kundecenter
Tilmeld nyhedsbreve og sms

Gris