Kontakt os
To år med masser af læring, selvstændigt kundeansvar, personlig mentor og fuld løn i hele perioden.
Om DLG / Karriere / Sales Trainee

Start din karriere indenfor salg og rådgivning i DLG som sales trainee

Er du uddannet inden for landbruget, og drømmer du om at udbygge dine kompetencer inden for salg og rådgivning? Eller er du kommercielt uddannet, og kan se dig selv sælge til verdens vigtigste erhverv, nemlig landbruget? I begge tilfælde har du muligheden for at tage branchens bedste trainee-uddannelse, hvor formålet er klart: Du skal som Sales Trainee i DLG udvikle dig til en dygtig og værdiskabende salgskonsulent til landbruget.

Vi tilbyder et toårigt forløb, som kombinerer praktisk on-the-job-træning med læring om salgsprocessen og konkrete salgsværktøjer samt produktions- og produktfaglig viden. I løbet af de to år udvikler du dig til en dygtig og værdiskabende salgskonsulent inden for vores produktområder gris, kvæg, fjerkræ og planteavl.

Du vil have din daglige gang på en af vores DLG-lokationer i Danmark og vil fra start få egne opgaver, som vil udvikles over tid. Målet er, at du ved slutningen af de to år har en række kunder, som du har et selvstændigt ansvar for.
Vi klæder dig godt på i sales traineeuddannelsen
Her er nogle af de områder, som du vil få indsigt i under forløbet:

  • Læring om DLG's produkter
  • Læring om salgsprocessen og salgsværktøjer
  • Udbygge din forståelse for landbrugsproduktion i en DLG-kontekst
  • Forståelse for, hvordan landbrugets årscyklus påvirker din hverdag som salgskonsulent
  • Dybere indblik i DLG-koncernens forskellige afdelinger og selskaber, herunder et bredt netværk og samarbejde i organisationen
  • Opbygge og udvikle din egen kundeportefølje
  • Under traineeforløbet vil du få tilknyttet en personlig mentor, som er en mere erfaren kollega. Din mentor kan du bruge til sparring om alt fra praktiske spørgsmål, uskrevne regler til refleksion på konkrete salgssituationer.

1. Hvordan bliver jeg Sales Trainee i DLG?

For at blive Sales Trainee hos DLG skal du have en kommerciel baggrund/uddannelse, eller alternativt en uddannelse inden for landbruget, fx jordbrugsteknolog, agrarøkonom eller lignende. Dertil er det vigtigt, at du har en købmand i maven og har en masse gå-på-mod og nysgerrighed for at en karriere indenfor salg og kunderelationer i DLG.

2. Hvornår kan jeg starte som Sales Trainee?

Vi optager et hold af Sales Trainees én gang om året med start til 1. september.

3. Hvor kan jeg blive Sales Trainee?

Som Sales Trainee bliver du ansat på en af vores salgslokationer i Danmark.

4. Hvornår kan jeg søge om en stilling som Sales Trainee?

Trainee-stillingerne slås op i april/maj. Hvis du er interesseret, bedes du derfor holde øje med vores hjemmeside, LinkedIn- eller Facebookside. Eller du kan søge direkte via dette stillingsopslag.

 

Har du spørgsmål om vores traineeforløb, er du meget velkommen til at kontakte HR Business Partner, Jette Beim på jbm@dlg.dk.

DLG LinkedIn banner
Se vores ledige stillinger