Kontakt os
To år med fart på, personlig mentor, eget kundeansvar – og fuld løn
Om DLG / Karriere / Sales Trainee

Bliv Sales Trainee hos DLG!

Er du uddannet inden for landbruget, og drømmer du om at udbygge dine kompetencer inden for salg og rådgivning? Eller er du kommercielt uddannet, og kan se dig selv sælge til verdens vigtigste erhverv, nemlig landbruget? I begge tilfælde har du muligheden for at tage branchens bedste trainee-uddannelse, hvor vores mål er helt klart: Du skal som Sales Trainee hos DLG gøres til en seriøs og skarp sælger og rådgiver til landbruget.

Vi tilbyder et toårigt forløb, som kombinerer praktisk on-the-job-træning i et af vores detailområder med træning i salgsprocessen og konkrete salgsværktøjer samt produktions- og produktfaglig viden. Det vil i løbet af de to år gøre dig til en seriøs og værdiskabende produktkonsulent inden for et af vores områder svin, kvæg, fjerkræ, planteavl eller trading.

Du vil have din daglige gang i et af vores detailområder, hvor du bliver introduceret til salgsleddets forskellige opgaveområder. Du vil fra start få egne opgaver, som vil udvikles over tid, og målet er, at du ved slutningen af de to år har en række kunder, som du er ansvarlig for at betjene.

Vi vil klæde dig godt på og blandt andet:

  • Uddanne dig i DLG's produkter
  • Lære dig salgsprocessen og fylde din værktøjskasse med salgsværktøjer.
  • Perspektivere og udbygge din forståelse for landbrugsproduktion i en DLG-kontekst.
  • Give dig forståelse for, hvordan landbrugets årscyklus påvirker din hverdag som produktkonsulent.
  • Give dig dybere indblik i DLG’s forskellige afdelinger og selskaber
  • Opbygge din egen kundeportefølje.

Under traineeforløbet vil du få tilknyttet en mentor, som er en mere erfaren kollega. Din mentor kan du bruge til sparring om alt fra uskrevne regler over praktiske spørgsmål til refleksion på konkrete salgssituationer. 

For at blive Sales Trainee hos DLG skal du have en kommerciel baggrund/uddannelse, eller alternativt en uddannelse inden for landbruget, fx jordbrugsteknolog, agrarøkonom eller lignende. Det vigtigste er, at du har en købmand i maven og har lyst til at skabe en karriere inden for salg.

1. Hvor kan jeg blive Sales Trainee?
Som Sales Trainee bliver du ansat lokalt i et af vores 6 Detailområder, hvor du vil tilbringe hovedparten af din tid som trainee i det detailområde, hvor du bliver ansat.

DLG Nordjylland
DLG Midt- og Vestjylland
DLG Østjylland
DLG Sydjylland
DLG Fyn
DLG Øst

2. Hvornår kan jeg starte som Sales Trainee?
Vi optager trainees én gang om året med start til 1. september

3. Hvornår kan jeg søge om en stilling som Sales Trainee?
Trainee-stillingerne slås op i 1. kvartal hvert år. Hvis du er interesseret, bedes du derfor holde øje med vores hjemmeside eller LinkedIn. Alternativt kan du også oprette en JobAgent under Ledige Stillinger og få besked pr. mail, når stillingen slås op. 

DLG LinkedIn banner

Trainees

Har du spørgsmål om vores traineeforløb, er du meget velkommen til at kontakte os.