Kontakt os
Sammen får vi høsten i hus
Marken / Alt til din... / Høst

Sammen får vi høsten i hus

Høsten er for mange årets højdepunkt og vækker både gode minder og udsigten til lange hårde arbejdsdage.  Det er en både travl og kompleks periode, som kræver din opmærksomhed inden for mange forskellige områder. Hvornår kan du indlevere dine afgrøder? Er alle maskiner klar til høstarbejdet? Har du den optimale løsning til opbevaring af dine afgrøder og er kornlageret klar og fri for skadedyr?

Vi hjælper dig godt på vej, ved at samle al relevant høstinformation på ét sted - her på siden!

Høstbetingelser - 2022

Sidste år kunne DLG præsentere en ny og mere transparent afregningsmodel for landmandens afgrøder i høsten. Det var en model, der viste sin styrke, og derfor holder DLG fast i det til dette års høst. Landmændene skal kun betale for den service de bruger. Ikke mere – ikke mindre

Se Høstbetingelser 2022

 

høstbetingelserHøst SMS knapKornmarkedet knapAfgrødeoverblik - DLG App knapDLG høstindleveringMaskinparken knap

 

Sikring af kvaliteten på dit kornlager

Krav til kvalitet og fødevaresikkerhed er højere, mere i fokus og vigtigere end nogensinde. Uanset om det gælder foderkorn eller konsumkorn.
For at hjælpe dig med at imødekomme disse krav, og tage vores del af ansvaret for en høj kvalitet, har vi or udarbejdet denne folder, som vi håber vil være en hjælp i arbejdet med lagring af korn.

Folderen giver en kort beskrivelse af de vigtigste forhold inden for rengøring af kornlageret, skadedyrsbekæmpelse, tørring og nedkøling samt vigtigheden af løbende at registrere temperatur og vandprocent i kornet.

Se folder

            

Del dine høstoplevelser med #dlghøst

Vi er helt vilde med de høstbilleder, I har sendt ind til os de seneste år. Vi sætter derfor igen i år en iPad på højkant til den, der tager årets allerbedste høstbillede!
Vi opfordrer derfor alle til at tage en masse gode, sjove og flotte billeder under høsten og dele dem med os – enten på vores Facebookside eller på Instagram ved at bruge #dlghøst. Vi vil løbende lægge jeres billeder ud på de sociale medier.

Et udsnit af sidste års høstbilleder er i år blevet brugt i vores høstkampagne 2022 - tak for de rigtig mange flotte og stemningsfulde fotos!

 

Nedenfor ser du et skiftende udsnit af fotos fra vores instagramkonto og de billeder, I deler ved at bruge #dlghøst

 

Konkurrencen kører indtil 30. september 2022, og alle kan deltage. Efter konkurrencen er afsluttet udvælges 10 finalebilleder, som der kan stemmes på via "likes". Vinderen bliver offentliggjort med navn og får direkte besked inden d. 10. oktober 2022. De billeder, der bliver indsendt til konkurrencen, må anvendes af DLG til al slags markedsføring. Præmien er en iPad til en værdi af ca. 3.955 ,-