Kontakt os
Økologi / Grisefoder / Slagtegrise

Økologiske foderblandinger til slagtegrise

Vores økologiske slagtegrisefoder er optimeret med udgangspunkt i en bred pallette af gode økologiske råvarer, hvilket giver mulighed for blandinger, der tilgodeser både produktivitet og produktionsøkonomi.

Flere af vores blandinger til slagtegrise er tilsat organisk syre for at optimere mave/tarm-sundheden og produktiviteten. Vores syre er flydende og består af en blanding af myresyre og mælkesyre. Produktet er fremstillet uden brug af GMO og indeholder kun godkendte ingredienser (jf. det økologiske regelsæt). Forsøg og afprøvninger med at tilsætte organiske syre til slagtegrisefoder viser en positiv effekt på produktivitet og sundhed. Vores sortiment giver mulighed for at anvende fasefodring, men indeholder også enhedsblandinger, for de som foretrækker dette. 

Vi tilsætter revet korn i alt vores økologiske grisefoder. Rivningen er med til at give struktur i foderet og øge mavesundheden.

I vores økologiske grisefodersortiment tilbyder vi et udvalg af forskellige færdigfoderblandinger, som indeholder vitaminer og mineraler til at dække slagtegrisenes behov. Alle blandingerne er som udgangspunkt tilsat organisk syre for god tarmsundhed og høj produktivitet.

  • Natur Gris Profil A: Fuldfoder enhedsblanding til slagtegrise tilsat syre (A), udviklet med fokus på høj tilvækst og kødprocent.
  • Natur Gris Plus A: Fuldfoder enhedsblanding til slagtegrise tilsat syre (A), med et fornuftigt aminosyre- og proteinniveau.
  • Natur Gris Ideal A: Fuldfoder enhedsblanding til slagtegrise tilsat syre (A). Prisattraktiv blanding med brede råvaregrænser, som sikrer en velbalanceret blanding.
  • Natur Gris Fase A: Slutblanding til slagtegrise fra 40 kg tilsat syre (A), som kan anvendes som en del af en fasefodringsstrategi. Udviklet med fokus på energirestriktion for at optimere kødprocenten i slutfasen.
Læs mere om økologisk grisefoder her.
Svin øko rød Kontakt kundecenter
Læs om sporbarhed og dokumentation
Køb på kundeportalen
Økologiske produkter til grise