Kontakt os
Marken / Såsæd

Såsæd

DLG tilbyder en række forskellige sædekornsprodukter til din mark.

Vårsæd: DLG tilbyder flere stærke vårsædssorter indenfor såvel vårbyg, vårhvede, havre, ærter og hestebønner. Læs mere om DLG’s vårsædssortiment og vårsædssorternes egenskaber i vores brochurer: Vårsæd og Vårsæd Økologi

Vintersæd: Et højt og stabilt udbytte er en forudsætning for at opnå det bedst mulige resultat på din bedrift. Læs meget mere om vores vintersædssortiment her

Majs: DLG præsenterer i år et bredt sortiment af majssorter, hvor alle dyrkningsbehov inden for majs opfyldes. Det gælder både til helsædsmajs, kolbemajs og kernemajs. Find den majssort, der passer netop dig i vores brochure Majssortiment.

GræsfrøUdover standardsortimentet kan DLG tilbyde GreenMax, der udelukkende er sammensat af de højest ydende sorter af rajsvingel, hypridrajgræs, alm. rajgræs og kløver. GreenMax har anlæg for både højt udbytte og høj foderværdi. Det betaler sig at sætte fokus på de enkelte græssorter ved valg af fodergræsblanding - etableringsudgifterne er ens! Læs mere om Frø til græsmarken og mere om Frø til græsmarken økologisk sortiment.

Efterafgrøder: Læs mere om efterafgrøder i vores brochure Efterafgrøder, hvor vi kommer vi ind på fordele og ulemper ved at vælge efterafgrøder og opsummerer reglerne for mfo-afgrøder, mellemafgrøder og eftergrøder. Derudover giver vi forslag til etableringsmetoder, valg af efterafgrøde og udsædmængder.

FremavlLæs om betingelserne for fremavlskorn til høst.

 

Find konsulent - marken Kontakt kundecenter

Græsfrø til marken
GrowersFinest brochure