Kontakt os
Økologi / Planteavl

Økologi i marken: Økologisk planteavl med DLG

Du tilbydes hos DLG en bred pallette af økologiske produkter og koncepter inden for planteavl og afsætning af afgrøder. Vi tilbyder bl.a. sædekorn, sædefrø og næringsstoffer af høj kvalitet til dine økologiske salgsafgrøder. Derudover er vi gerne behjælpelige med afsætningen af afgrøderne i og efter høst.
DLG hjælper med dine økologiske afgrøderHos DLG har vi fokus på, hvad der er vigtigt for de økologiske planteavlere. Derfor har vi fokus på at udbyde de sorter, der hurtigst danner en busket vækst og får lukket af for ukrudtet, og som har en bred sygdomsresistens. Samtidig er der ikke gået på kompromis med det høje udbytte. Sortimentet er desuden sammensat, så de forskellige sorter fungerer sammen og kan skabe synergier på tværs af afgrødetyper – til glæde for både plante- og animalske producenter.

Forberedelse, omtanke og overblik er tre nøgleord, når DLG i samarbejde med Sejet Planteforædling udvikler og udbyder de sorter, der egner sig til den økologiske planteavl. Vores forberedelse sker mange år før den økologiske afgrøde etableres og er en del af et stort samarbejde, der sikrer fremtiden for den økologiske planteavl. Vi har især fokus på en meget visionær proces, når det kommer til, hvordan planteavlen forventes at se ud om 5-10 år. Læs mere om Sejet Planteforædling.
 
Marken øko rød Kontakt kundecenter
Læs om sporbarhed og dokumentation