Kontakt os
Økologi / Grisefoder / Smågrise

Økologiske foderblandinger til smågrise

Smågrisene skal spise rigeligt og rigtigt efter fravænningsperioden. Det er derfor vigtigt, at de får en foderblanding, som både tilfredsstiller de ernæringsmæssige behov og som samtidig smager godt. DLG har lavet fire blandinger af økologisk smågrisefoder, som har de rigtige råvarer og hvor fokus er høj produktivitet uden at gå på sundhedskompromis.
Efter fravænning er det vigtigt, at smågrisene få ædt rigeligt, og blandinger skal indeholde skånsomme og velsmagende økologiske råvarer. Hos smågrisene er fiskemel en vigtig kvalitetsråvare, grundet den høje fordøjelighed og gode aminosyreprofil. Men også råvarer som ærter, sojabønne, sojakage, solsikkekage og rapskage spiller en væsentlig rolle, da de i mindre mængder kan være med til at balancere blandingen, så man i sidste ende kan sænke den totale mængde af protein i foderet til smågrisene, som ikke tåler høje proteinniveauer. Få den bedste svinefoder til dine økologiske svinDet gør os i stand til at producere smågriseblandinger, hvor fokus er på høj produktivitet, uden man skal gå på sundhedskompromis.

I vores økologiske smågrisesortiment tilbyder vi fire forskellige færdigblandinger, som indeholder vitaminer og mineraler til at dække smågrisenes behov. Alle blandingerne er som udgangspunkt tilsat organisk syre for god mave- og tarmsundhed og høj produktivitet. Der findes også versioner uden syre. Vores syre er flydende og består af en blanding af myresyre og mælkesyre. Produktet er fremstillet uden brug af GMO og indeholder kun godkendte ingredienser (jf. det økologiske regelsæt). Forsøg og afprøvninger med at tilsætte organiske syre til smågrisefoder viser en positiv effekt på produktivitet og sundhed.
Vi tilsætter revet korn i alt vores økologiske grisefoder. Rivningen er med til at give struktur i foderet og øge mavesundheden.

Læs mere om økologisk grisefoder her.

 

Svin øko rød Kontakt kundecenter
Tilmeld nyhedsbreve og sms
Læs om sporbarhed og dokumentation
Køb på kundeportalen
Økologiske produkter til grise