Kontakt os
The Possibility Field.
Om DLG / Karriere

Vi har højt til loftet og langt til begrænsningerne

Der følger et ansvar med, når man er et af Europas største landbrugsselskaber, og det ansvar er vi klar til at tage. Men vores ambitioner rækker videre. Vi vil være blandt de førende landbrugsselskaber inden for vores kerneforretninger, og vi vil skabe værdi for vores ejere ved at levere den bedste kvalitet, service og rådgivning. 

For at nå vores fremtidige mål skal vi yde vores bedste, og derfor må vi være enige om, hvad vi forventer af hinanden. Vi forventer passion, ansvarlighed og et stort selvstændigt drive. Vi forventer, at du ser mulighederne - og går efter dem med en jernfast vilje.

Til gengæld kan du forvente af os, at vi sætter det selvstændige initiativ over anciennitet og titler. Du kan forvente et fokus på udvikling - også af dine kompetencer. Du kan forvente mange muligheder både lokalt og internationalt. Du kan i det hele taget forvente meget af os, men ikke, at vi bremser dig.

For hvis ikke vi skulle gå forrest, hvem skulle så?

DLG - Leading the way.

 Kontakt HR

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

 • Vicekoncerndirektør, Organisation & Strategi
  Axelborg
  Maria K. Larsen
  Vicekoncerndirektør

  Maria Kofod Larsen er Group Vice President (vicekoncerndirektør). Hun har ansvar for Organisation & Strategi, som omfatter HR-Udvikling, HR-Administration, Kommunikation, Marketing og Ledelsessekretariatet. 

  Maria Kofod Larsen blev uddannet cand. scient. pol. Fra Københavns Universitet i 2005 og har gjort lynkarriere i koncernen. Hun startede i DLG i 2000 og blev i 2006 marketing- og CRM-konsulent. Maria Kofod Larsen har været direktionsassistent for koncernledelsen i fire år og efter et enkelt år i Landbrug & Fødevarer, blev hun HR-udviklingschef i DLG i 2012 og udnævnt til vicekoncerndirektør for Organisation & Strategi i 2013. I 2015 gennemførte hun Harvard Business School’s General Management Program.

  Maria Kofod Larsen har på kort tid formået at opbygge en international organisation for Organisation & Strategi. Hun har fokus på integration, synergier og samarbejde indenfor koncernen, og hun har bl.a. opbygget en international Group HR-organisation, der sikrer, at HR-indsatserne bidrager til fortsat at udvikle koncernen og de 6.500 medarbejdere. Under Marias ledelse har de fem afdelinger i Organisation & Strategi bl.a. stået for strategiprocessen og udbredelsen af koncernstrategien ”DLG - Leading the way 2021”, udarbejdet DLG’s grundfortælling og Employer Value Proposition, tre nye koncernværdier, en ny ledelsesmodel og et helt nyt HR-system.

 • HR Udviklingschef
  Axelborg
  Mobile: +45 26797089