Kontakt os
Om DLG / Presse / Podcast

Velkommen til DLG's podcastunivers - Siloen

DLG-koncernen har fået sin helt egen podcastserie, som er døbt ´Siloen´. Podcasten vil udkomme én gang i måneden og vil indeholde viden om, hvad der rør sig i DLG-koncernen og i verden omkring os. Så lyt med, bliv klogere og kom også gerne med input til mulige emner - uanset om du er medarbejder, ejer eller kunde. For ’Siloen’ er også dit podcastmedie.

Pressemeddelelser, video, artikler, annoncer og nyhedsbreve. Kært barn har mange navne. I DLG kommunikerer vi på forskellige måder tilpasset både indhold og målgruppe, og nu er vi også aktive på lyd.

Siloen er DLG-koncernens egen podcastserie, der giver dig et autentisk og unikt indblik i, hvad der rør sig i DLG-koncernen og i verden omkring os. 

Med podcasten vil vi give både medarbejdere, kunder, ejere og andre nysgerrige sjæle muligheden for at blive klogere på, hvad vi laver i DLG, hvem vi er, og hvorfor vi arbejder, som vi gør. 

Genkendelige værter fra gang til gang

Bag mikrofonen i Siloen sidder de to faste værter, Ditte Søholm Bennetsen og Jacob Jensen, der begge er kommunikationskonsulenter i DLG, og hver måned inviterer de en gæst med i studiet for at gå i dybden med et emne relateret til forretningen. 

Siloen er også dit podcastmedie, og derfor vil vi også gerne have dit lytter-input. Send ris, ros eller forslag til emner, vi skal tage op, på kommunikation@dlg.dk.

Find os på din fortrukne podcast-app

Du kan finde podcasten igennem apps som iTunes, Spotify og Google Podcast på din mobiltelefon eller tablet. Inde på appen finder du podcasten ved at søge på Siloen, hvor du samtidigt også har mulighed for at ´følge´ podcasten, så du får notifikationer, når et nyt afsnit er tilgængeligt. Der vil blive udgivet et nyt podcastafsnit en gang i måneden. Se vores lancerede podcast-episoder nedenfor:

 

 

DLG Podcast
'Verdens Bedste Gris' med Jacob Dall, udviklingschef i DLG og Vilofoss
13. januar 2022
'Verdens Bedste Gris' med Jacob Dall, udviklingschef i DLG og Vilofoss
Læs Mere
Grønne proteiner med adm. direktør i BioRefine, Vagn Hundebøll
17. december 2021
Grønne proteiner med adm. direktør i BioRefine, Vagn Hundebøll
Læs Mere
Vi høres ved: ´Siloen´ er DLG’s nye podcastserie
16. december 2021
Vi høres ved: ´Siloen´ er DLG’s nye podcastserie
Læs Mere