Kontakt os
Om DLG / Forretningen / Food

Food

Indenfor forretningsområdet Food udvikler og leverer vi løsninger til landmænd og fødevareindustrien for at skabe en bæredygtig fremtid for landbruget.

I Food har vi samlet de to forretningsområder, vi tidligere kaldte Agribusiness og Premix & Nutrition. Dermed er Food ét samlet forretningsområde, der dækker alle landmandens behov indenfor afgrøder, plantedyrkning, husdyrernæring, vitaminer og mineraler. Fjerkræ- og æg samt landbutikkerne hører også under Food.

Siden oprettelsen af den første andelsforening har køb og salg af grovvarer været en af vores kernekompetencer, og det er det fortsat i dag. Vi køber og sælger afgrøder, og inden for husdyrernæring sælger og producerer vi både færdigfoder og tilskudsblandinger til gris, kvæg og fjerkræ. Vores aktiviteter inden for plantedyrkning dækker alt fra forædling, såsæd, gødning og planteværn til kalk til markerne. Ved alle disse områder har vi aktiviteter i forskellige selskaber i ind- og udland. Du kan se en oversigt over tilknyttede selskaber her. 

Udover grovvarer, udgør salget af vitaminer og mineraler til både forhandlere og kunder verden over en stor del af aktiviteterne inden for Food. Vores vitamin- og mineralforretning har et stærkt internationalt DNA med salg i mere end 70 lande.

Fremtidsudsigter
Høj kundetilfredshed er afgørende for vores succes, og vi vil være landmandens foretrukne partner, der leverer innovative og bæredygtige produkter af høj kvalitet til den rette pris. Derfor investerer vi frem mod 2030 betydeligt i den bæredygtige omstilling, så vi kan bidrage med konkrete løsninger, der understøtter vores kunder i landbruget i deres transformation, og så vi samtidig mindsker aftrykket på den verden, vi giver videre til kommende generationer.

Det kan du læse mere om i vores strategi ’Creating the Future 2030’.