Kontakt os
Energi og Retail / Energi / Diesel og GTL Fuel

Kvalitetsbrændstof - diesel og GTL Fuel

Vi tilbyder forskellige dieselprodukter herunder Shell Fuel Save Diesel, som forbedrer motoreffektiviteten og reducerer brændstofforbruget.

Vi tilbyder også alternativet Shell GTl Fuel, som anvendes på præcis samme måde som diesel, men er fremstillet af naturgas i stedet for råolie og derfor udleder færre skadelige stoffer og mindre røg.

 

Shell Fuel Save Diesel B0 farvet

Shell FuelSave Diesel er med til at holde motoren fri for belægninger, mindske fald i motorens ydelse og forhindre rustdannelser i brændstofsystemet.

Forbedrer motoreffektiviteten

Shell FuelSave Diesel indeholder effektive rensekomponenter, som hjælper med at holde motoren ren, og et rustforhindrende additiv beskytter brændstofsystemet mod korrosion.

Reducerer brændstofforbruget

Produktet er også formuleret med særlige additiver til at forhindre ophobning af aflejringer på injektorerne. Forskellige test har vist en reduktion i brændstof-forbruget på op til 3 % sammenlignet med almindelig diesel uden tilsvarende additivteknologi.

Reducerer skumning ved tankning

Shell FuelSave Diesel er også formuleret til at reducere skumning. Med mindre skum kan tanken fyldes hurtigere og med mindre risiko for spild.

 

Shell GTL Fuel offroad farvet

GTL står for Gas-To-Liquids. Shell GTL Fuel er et kvalitetsbrændstof, som kan bruges direkte som diesel, og da det er fremstillet af naturgas, er det et renere brændstof. Det udmærker sig ved at forurene væsentligt mindre end almindelig diesel.

Med Shell GTL Fuel er koldstart og arbejde tæt ved motoren eller indendørs en så godt som lugt- og røgfri oplevelse.

Shell GTL består hovedsagelig af normal- og isoparaffiner. Det adskiller sig særligt fra almindelig diesel ved at have et meget højt cetantal og ved praktisk taget at være fri for svovl, aromater og olefiner. Disse unikke egenskaber hjælper dieselmotoren til at få en mere effektiv forbrænding og dermed udlede færre skadelige stoffer i forhold til brug af almindelig diesel.

Det er nemt at skifte, da GTL er blandbar med diesel

Shell GTL Fuel fungerer i alle dieselmotorer og i alle blandingsforhold med diesel. Du kan frit skifte mellem de to typer brændstof. Det kræver ikke nogen form for omstilling af motoren.

Et gennemtestet produkt

Ikke alene opfylder Shell GTL Fuel den moderne europæiske norm for paraffinsk diesel EN 15940, men produktet opfylder også de anerkendte amerikanske og japanske generelle normer for dieselbrændstof, og er desuden afprøvet og gennemtestet over en periode på mere end ti år.

Egenskaber

  • Er praktisk taget aromat- og svovlfri med meget højt cetantal, det giver renere forbrænding
  • Udleder færre skadelige stoffer som følge af den renere forbrænding
  • Lugter og oser næsten ikke
  • Kan bruges i alle blandingsforhold med diesel
  • Er støjreducerende op til 4 dB(A)
  • Har gode egenskaber ved koldstart
  • Er biologisk nedbrydelig efter OECD-test 301 F og 307

 

 

AdBlue

Vi tilbyder også AdBlue®, der er et tilsætningsstof, som benyttes til nyere dieselmotorer for at mindske udslippet af skadelige partikler. AdBlue® reducerer mængden af kvælstofholdige gasser i udstødningen (NOx) og mindsker samtidig dieselforbruget.

Leveringstiden for AdBlue er op til fire hverdage.

Fleksibel levering

Vi kan altid levere brændstof næste hverdag, når blot du bestiller inden kl. 16 hverdagen før. Lokalkendte chauffører planlægger selv deres ruter og kan være meget fleksible med leveringen.

Når du køber

Du bliver faktureret på din samlede faktura fra DLG, og du har kontakt til det lokale DLG kontor eller DLG kundecenter, men i juridisk forstand indgår du samhandel med DCC Energi A/S og derfor gælder DCC Energis handelsbetingelser for handlen.
DLG ejer 40% af energikoncernen DCC Energi, som forsyner Danmark med brændstoffer, smøremidler og naturgas og driver netværket af Shell stationer.

Kontakt

Find din lokale energikonsulent her.
Kundeservice er også klar til at hjælpe på 3368 6000 eller dlgkundecenter@dlg.dk.

Find din DLG Energi konsulentKontakt kundecenter
Listepriser
Produkt og sikkerhedsdatablade
Shell Fuel brochure