Kontakt os
Vi er medejer af DCC Energi, som varetager
vores energiaktiviteter i Danmark
Energi og Retail / Energi / Diesel, GTL, HVO

Brændstof til dieselmotorer

Vi tilbyder traditionelle dieselprodukter godkendt efter standarden EN590 og to typer paraffinsk brændstof til dieselmotorer - Shell GTL Fuel og HVO100 Bio, som begge er godkendt efter standarden EN15940 klasse A.

Den traditionelle diesel er mest udbredt, men de paraffinske brændstoftyper Shell GTL Fuel og HVO100 Bio vinder frem, da de forbrænder renere og derfor udleder færre skadelige stoffer end diesel. De lugter og oser næsten ikke og er klassificeret som lettere biologisk nedbrydelige.

HVO100 Bio har desuden den særlige fordel at have et meget lavt samlet CO2 aftryk.

DIESELGTL FuelHVO100 knap

   
  EN590
EN15940  EN15940
  Diesel
GTL Fuel
HVO100 Bio
Råvare
Råolie
Naturgas
 Biomasse
Svovlindhold mg/kg
max. 10
max. 5
max. 5
Aromatindhold %
max. 8
max. 1
max. 1
Samlet CO2 aftryk, g/MJ
95
94,3
Typisk <10
Partikeludledning
-
Lavere end diesel
Lavere end diesel
Cold Filter Plugging Point max. °

 1/4-30/9 ÷12°C

1/10-30/11 ÷18°C

1/12-31/3 ÷24°C

Hele året

Shell GTL Fuel Bio ÷18°C

Shell GTL Fuel Offroad ÷20°C

 1/4-30/11 ÷12°C

1/12-31/3 ÷24°C

Produktpris
Relativ lav
 Lidt højere end diesel
Meget højere end diesel

 

AdBlue

Vi tilbyder også AdBlue®, der er et tilsætningsstof, som benyttes til nyere dieselmotorer for at mindske udslippet af skadelige partikler. AdBlue® reducerer mængden af kvælstofholdige gasser i udstødningen (NOx) og mindsker samtidig dieselforbruget.

Leveringstiden for AdBlue er op til fire hverdage.

Fleksibel levering

Vi kan altid levere brændstof næste hverdag, når blot du bestiller inden kl. 16 hverdagen før. Lokalkendte chauffører planlægger selv deres ruter og kan være meget fleksible med leveringen.

Når du køber

Du bliver faktureret på din samlede faktura fra DLG, og du har kontakt til det lokale DLG kontor eller DLG kundecenter, men i juridisk forstand indgår du samhandel med DCC Energi A/S og derfor gælder DCC Energis handelsbetingelser for handlen.
DLG ejer 40 % af energikoncernen DCC Energi, som forsyner Danmark med energiprodukter og driver netværket af Shell stationer.

 

Tanke og udstyr

Vi forhandler også olietanke og andet olieudstyr af høj kvalitet.
Vi har et bredt udvalg og din lokale energikonsulent hjælper dig gerne med et godt tilbud på en tank eller andet olieudstyr.

 

DLG tankovervågning

Med DLG Tankovervågning får du sikkerhed mod tørløb med påfyldning i rette tid. En trådløs tankmåler monteres nemt på det eksisterende tankdæksel, herefter pejles tankes elektronisk – hyppigt, det korteste interval er 1 gang i timen, og du får fuldt overblik over beholdningen i DLG App’en.

Du kan få notifikation om, at det er tid til at bestille eller helt slippe for bestillingen ved at vælge automatisk levering.

Kontakt din lokale energikonsulent for at få mere at vide om DLG tankovervågning. 

HøjrebokKontakt kundecenter
Listepriser
Produkt og sikkerhedsblade