Kontakt os
Energi og Retail / Retail / Equsana

Equsana - alt til hestene

Vi har samlet viden, rådgivning og produktudvikling vedr. hestefoder og plejeprodukter, under et fælles navn – Equsana

Equsana er Danmarks største hestefoderbrand og kan oversættes fra latin til ”sund hest”, og netop sundhed er et af nøgleordene bag Equsana.
Fra Equsana blev introduceret i 2012, som DLG’s samlede hestefoderbrand, er produktserien løbende blevet udviklet og tilpasset, således sortimentet altid er up-to-date, i forhold til de behov vores heste har i hverdagen.

Målsætning er fortsat at kunne tilbyde alle typer af hestefolk, kvalitetsprodukter til fair priser. Det betyder, en konstant udvikling af sortiment og kvalitets produkter, som kan fremme hestevelfærd og trivsel for alle typer af heste i hverdagen, og gøre livet lettest muligt for hesteejeren. Med en samlet produktpalette på langt over 150 Equsana produkter, omfattende foder-, tilskud-, pleje-, udstyr- og strøelse til heste, har Equsana fortsat en klar ambition om at være iblandt Danmarks førende brands indenfor hesteprodukter.

Med en samlet produktpalette på over 70 kvalitetsprodukter, er du sikker på at finde et produkt, som netop matcher din hests behov. 

Læs mere om Equsana på brandets egen side, og se hele produktsortimentet

Du kan købe Equsanas produkter hos Land & Fritid enten i butik eller på webshoppen.

Land og Fritids butikskæder

Land&Fritid Banner