Kontakt os
Velkommen til DLG Østjylland
Find sælger / Afdeling / Detailforretninger / DLG Østjylland

DLG Østjylland

Velkommen til DLG Østjylland. Find oplysninger om din nærmeste DLG-afdeling ved at søge i 'Find DLG' længere nede på siden, eller kontakt din konsulent for faglig sparring. Mangler du information, kan du altid kontakte os på hovednummeret. 

Få høsten godt i hus

Høsten nærmer sig med raske skridt, og igen i år står vi i DLG Østjylland klar med fleksible åbningstider i alle 18 afdelinger.
HøstSMS service er også i år med til, at gøre det let at være ajour med lokale åbningstider i høst samt at sikre at alle kunder kan have gavn af vores afdelingsnet, når vi har ekstra længe åbent, og omvendt ikke risikerer at køre forgæves. Med HøstSMS er der mulighed for at disponere tid og arbejdsindsats i marken bedst muligt.

Som tidligere år er det landmændene, der i samråd med de enkelte medarbejdere i afdelingerne aftaler hvordan åbningstiderne bedst muligt matcher den travle høsttid.

Har du en brugerprofil til DLG's Kundeportal (www.dlg.dk/kundeportal ) kan du tilmelde dig HøstSMS'er under "Kundedata" - "Min profil". Hvis du var tilmeldt til, at modtage HøstSMS’er sidste år, så er du automatisk tilmeldt igen i år. Her er der også mulighed for tilmelding til elektroniske vejesedler, så du løbende kan følge med i dine indleveringer af korn online. Var du tilmeldt Elektroniske vejesedler sidste år, så er du også her automatisk tilmeldt i år.

Tilmelding til vores høstSMS kan også ske via www.dlg.dk/hostsms. 
Her vælges de indleveringssteder du ønsker information fra på oversigtskortet. Du kan tilmelde dit eget samt dine medarbejderes mobilnumre.

Levering / afhentning af korn

Egen levering
Ønsker du selv at levere dine afgrøder, så er vi klar til at modtage afgrøder i nedennævnte afdelinger. Kontakt afdelingen såfremt du har en afgrødetype der ikke er nævnt på oversigten.

Ved konceptavl kun mod forudgående aftale med DLG. - HUSK Leveringscertificat.


Kornplaceringsplan DLG Østjylland 2019

Afhentning fra mark
Ved ønske om afhentning af markstakke med grab/sug eller læsset på vores lastbil, bedes du kontakte din lokale afdeling eller ringe til DLG Østjyllands hovednummer på tlf. 33 68 63 00, hvor er klar til at hjælpe dig.

Vigtige oplysninger ved kornafhentning:
DLG kundenummer
Mobilnummer, hvor vi kan kontakte dig
Art / sort? (Særlig vigtigt ved eksempelvis maltbyg)
Ca. mængde
Afhentningsadresse (Sæt evt. et skilt med navn i korndyngen)

Afhentning med container
Såfremt afgrøden skal afhentes i container, bedes du ringe direkte til vognmanden. Se nedenstående oversigt over de vognmænd, som DLG Østjylland har afhentningsaftale med.
Høst 2019_Vognmandsliste

Vi gør opmærksom på, at det er et krav for afsætning af maltbyg, at afgrøden ikke nedvisnes med Glyfosat før høst.
Vi ønsker alle en god høst.

Med venlig hilsen
DLG Østjylland

Find din lokale konsulent

Leif Nielsen
Detaildirektør

Åbningstider
Man-tors: 8 - 16
Fredag: 8 - 15.30

Telefon
3368 6300

Mail
oestjylland@dlg.dk


Kontakt DLG Kundecenter

Tlf.: 33 68 60 00

dlgkundecenter@dlg.dk

Åbningstider
Man-fre kl. 7-18

Vagttelefon 
Man-fre kl. 18-21
Lør kl. 7-21
Søn- og helligdag
kl. 7-18

Tilmeld dig DLG's sms og nyhedsbreve

Find DLG

Detail- og underdirektør DLG Østjylland