Kontakt os
Find sælger / Afdeling / Detailforretninger / DLG Østjylland

Få høsten godt i hus

Høsten nærmer sig med raske skridt og igen i år står vi i DLG Østjylland klar med fleksible åbningstider, HøstSMS og mulighed for, at følge dine indleverede læs online ved tilmelding til Elektroniske vejesedler. Som tidligere år er det landmændene selv, der i samråd med den enkelte afdeling aftaler, hvordan åbningstiderne skal være i den travle høsttid.
For at gøre det nemmere at være ajour med lokale åbningstider i høst, tilbyder vi igen i år SMS-service. Det for at sikre, at alle kunder kan have gavn af vores afdelingsnet når vi har ekstra længe åbent, og omvendt ikke risikerer at køre forgæves. Med HøstSMS er der bedre mulighed for at disponere tid og arbejdsindsats i marken bedst muligt.  Gå til www.dlg.dk/hostsms og vælg de indleveringssteder, du ønsker information fra på oversigtskortet. Du kan tilmelde dit eget samt dine medarbejderes mobilnumre.

Har du en brugerprofil på DLG's Kundeportal (www.dlg.dk/portal), kan du tilmelde dig HøstSMS'er under "Kundedata" - "Min profil". Hvis du var tilmeldt til, at modtage HøstSMS’er sidste år, så er du automatisk tilmeldt igen i år.

Her kan du også tilmelde dig Elektroniske vejesedler, så du løbende kan følge med i dine indleveringer af korn. Var du tilmeldt Elektroniske vejesedler sidste år, så er du også her automatisk tilmeldt i år.

Sammen sikrer vi afsætningen af dansk maltbyg 

For høst 2017 er det et krav for afregningen af maltbyg, at afgrøden ikke sprøjtes med Glyphosat før høst. Klik her for, at læse mere.

Levering / afhentning af korn

Egen levering

Ønsker du selv at levere dine afgrøder, så er vi klar til at modtage afgrøder i nedennævnte afdelinger. Kontakt afdelingen, hvis vi som udgangspunkt ikke modtager den art du har behov for at levere. Ved konceptavl kun mod forudgående aftale med DLG. - HUSK leveringscertifikat. Kornplaceringplan landmænd 2017

Afhentning fra mark

Ved ønske om afhentning af markstakke med grab/sug eller læsset på vores lastbil, bedes du kontakte din lokale afdeling eller ringe til DLG Østjyllands hovednummer på tlf. 33 68 63 00, hvor vi vil sidde klar til at hjælpe dig.
Vigtige oplysninger ved kornafhentning:
DLG kundenummer
Mobilnummer, hvor vi kan kontakte dig
Art / sort? (Særlig vigtigt ved eksempelvis maltbyg)
Ca. mængde
 Afhentningsadresse (Sæt evt. et skilt med navn i korndyngen)

Afhentning med container

Når afgrøden skal afhentes i container, bedes du ringe direkte til vognmanden. Se nedenstående oversigt over de vognmænd, som DLG Østjylland har afhentningsaftale med. Vognmandsliste DLG Østjylland 2017  Vi ønsker alle en god høst.

Med venlig hilsen
DLG Østjylland

Find din lokale konsulent

 
Leif Nielsen
Detaildirektør
Tilmeld dig DLG Høst-sms og bliv opdateret på vores åbningstider i høst
Del dine bedste billeder fra høsten med DLG på Instagram

Åbningstider
Man-tors: 8 - 16
Fredag: 8 - 15.30

Telefon
3368 6300

Mail
oestjylland@dlg.dk


Tilmeld dig DLG's sms og nyhedsbreve
Læs DLG's afregningsbetingelser for 2017

Find DLG

Detail- og underdirektør DLG Østjylland