Kontakt os
Velkommen til DLG Østjylland
Find sælger / Afdeling / Detailforretninger / DLG Østjylland

DLG Østjylland

Få høsten godt i hus

Høsten nærmer sig med raske skridt, og igen i år står vi i DLG Østjylland klar med fleksible åbningstider i alle 18 afdelinger.

HøstSMS er også i år med til at gøre det let at holde sig ajour med lokale åbningstider i høst samt at sikre, at alle kunder kan have gavn af vores afdelingsnet, når vi har ekstra længe åbent, og omvendt ikke risikerer at køre forgæves. Med HøstSMS er der mulighed for at disponere tid og arbejdsindsats i marken bedst muligt.Som tidligere år er det landmændene, der i samråd med de enkelte medarbejdere i afdelingerne, som aftaler, hvordan åbningstiderne bedst muligt matcher den travle høsttid.

Har du en brugerprofil til DLG's Kundeportal kan du tilmelde dig HøstSMS under "Kundedata" - "Min profil". Hvis du var tilmeldt til at modtage HøstSMS sidste år, så er du automatisk tilmeldt igen i år. Her er der også mulighed for tilmelding til elektroniske vejesedler, så du løbende kan følge med i dine indleveringer af korn online. Var du tilmeldt elektroniske vejesedler sidste år, er du også her automatisk tilmeldt i år.

Tilmelding til vores HøstSMS kan også ske via www.dlg.dk/hostsms. 
Her vælges de indleveringssteder, du ønsker information fra, på oversigtskortet. Du kan tilmelde dit eget samt dine medarbejderes mobilnumre.

Levering / afhentning af korn

Egen levering
Ønsker du selv at levere dine afgrøder, så er vi klar til at modtage afgrøder i nedenstående afdelinger. Kontakt afdelingen, såfremt du har en afgrødetype, der ikke er nævnt på oversigten.

Ved konceptavl kun mod forudgående aftale med DLG - HUSK leveringscertifikat.

Hent skemaet over afdelinger her


Afhentning fra mark

Ved ønske om afhentning af markstakke med grab/sug eller læsset på vores lastbil, bedes du kontakte din lokale afdeling eller ringe til DLG Østjyllands hovednummer på tlf. 33 68 63 00, som står klar til at hjælpe dig.

Vigtige oplysninger ved kornafhentning:

  • DLG kundenummer
  • Mobilnummer, hvor vi kan kontakte dig
  • Art / sort? (Særlig vigtigt ved eksempelvis maltbyg)
  • Ca. mængde
  • Afhentningsadresse (Sæt evt. et skilt med navn i korndyngen)

Afhentning med container
Såfremt afgrøden skal afhentes i container, bedes du ringe direkte til vognmanden. Se nedenstående oversigt over de vognmænd, som DLG Østjylland har afhentningsaftale med.

Hent liste over vognmænd her

Igen i år gør vi opmærksom på, at det er et krav for afsætning af maltbyg, at afgrøden ikke nedvisnes med glyfosat før høst.
Vi ønsker alle en god høst.


Med venlig hilsen
DLG Østjylland

 
Find din lokale konsulent
Leif Nielsen
Detaildirektør

Åbningstider
Man-tors: 8 - 16
Fredag: 8 - 15.30

Telefon
3368 6300

Mail
oestjylland@dlg.dk


Kontakt DLG Kundecenter

Tlf.: 33 68 60 00

dlgkundecenter@dlg.dk

Åbningstider
Man-fre kl. 7-18

Vagttelefon 
Man-fre kl. 18-21
Lør kl. 7-21
Søn- og helligdag
kl. 7-18

Tilmeld dig DLG's sms og nyhedsbreve

Find DLG

Detail- og underdirektør DLG Østjylland