Kontakt os
Marken / Afgrøder / CROP

CROP - Online kornhandel for landmænd

CROP-appen er DLG's online kornhandel mellem landmænd. Her kan du både købe og sælge korn og se de vigtigste priser i kornmarkedet. CROP-appen giver dig en sikker og nem måde at indgå handler ved at dokumentere aftalegrundlag og holde styr på vejesedler.

Download CROP-appen og find din digitale nabo - så kan I sammen gøre en god handel.

 

CROP ændrer den måde landmanden handler med korn på. Den online platform giver landmanden en nem, sikker og transparent måde at handle med sine naboer på - helt digitalt.

I appen's markedsplads har du som landmand mulighed for at oprette salgs- og købsannoncer for f.eks. foderkorn. Alle annoncer bliver vist på et kort i appen, og du kan derfor nemt finde en nabo, som du kan kontakte via chatfunktionen. CROP-appen hjælper desuden med at afklare kvalitet, forhandle aftaler på plads og indgå en sikker og veldokumenteret handel. Det er også muligt at booke transport og  dokumentere aftalens betingelser, så I begge er enige om, hvad der blev aftalt, når leveringen finder sted.  

CROP er en helt gratis app, som hurtigt kan blive dit personlige værktøj til at holde styr på kornmarkedet.


Læs mere om appens funktioner her

Dokumentér de vigtigste kvalitetsparametre, pris og mængde

CROP gør det muligt for sælger og køber at afklare kvalitet og dokumentere aftalens betingelser. Således er begge parter ikke i tvivl om hvad der blev aftalt, når leveringen af kornet finder sted.

Relevante kornpriser

Bliv opdateret på de vigtigste kornpriser fra de største markeder i verden hver eneste dag. Få de vigtigste futures-priser på havre, majs, hvede, soja, og raps.

Farmer to Farmer

Markedsplads-funktionen giver dig mulighed for at oprette salgs- og købsannoncer for f.eks. foderkorn. Alle annoncer bliver vist på et kort i appen, og du kan derfor nemt finde en nabo, som du kan kontakte via chatfunktionen.

Din garanti

Ved leveringen af kornet kan sælger og køber også registrere den indvejede mængde og kvalitet og dermed få en vejeseddel, som kan knyttes til aftalegrundlaget.

En nemmere levering

Du kan bestille et tilbud på levering af kornet direkte i app. Det er DLG, der står for transporten.

Hold dig orienteret

Læs alle de relevante markedsnyheder direkte i appen, så bliver du hele tiden opdateret op de vigtigste tendenser.