Kontakt os
Marken / Faglig viden / VækstForum 2022

VækstForum 2022

Den 5. januar, kort efter nytår, skulle Ringsted Sport Center danne rammen om DLG VækstForum, men det bliver ikke tilfældet i 2022. I lyset af myndighedernes anbefalinger og restriktioner vedrørende Covid-19 har DLG besluttet sig for at aflyse messen for andet år i træk.

Det er med stor ærgrelse, at DLG for andet år i træk må aflyse messen, VækstForum2022.

Det fortæller Henrik Kløve, direktør i Landbrug Øst:

”VækstForum er en stolt tradition i DLG-regi, hvor vi ønsker ejere, kunder og samarbejdspartnere et godt nytår, og samtidig får vi en snak om, hvor morgendagens vækst i landbruget skal komme fra. Det er et af årets højdepunkter, og vi havde planlagt et fantastisk program. Derfor er vi også ærgerlige over, at vi må aflyse for andet år i træk. Vi er dog heller ikke i tvivl om, at aflysningen er det mest forsvarlige at gøre af hensyn til både kunder, samarbejdspartnere og kollegaer,” siger Henrik Kløve, der er direktør i Landbrug Øst.

Det er de nye restriktioner, som blev præsenteret i går aftes, der har fået DLG til at aflyse messen.

”Restriktionerne er årsagen til, at vi ikke, på en meningsfuld måde, kan gennemføre VækstForum2022. Jeg håber meget på, at vi kan vende stærkt tilbage i 2023, så vi igen kan berige vores kunder med inspiration og faglige indspark for at fremme fremtidig vækst i landbruget” siger Henrik Kløve.

Følgende virksomheder skulle have været med på VækstForum 2022:    

 

Udstillere på Vækstforum

DLG VækstForum opstod i 2009 og er siden vokset betragteligt. I 2019 trak messedagen 500 gæster til. I hallen er der altid god stemning, og DLG, leverandører og gæster får en uformel snak.

Vil du vide mere om DLG VækstForum, er du velkommen til at kontakte DLG Øst på tlf.: 3368 4200.

 
Se video fra VækstForum 2017: