Kontakt os
Om DLG / Karriere / DLG Business Competition

Skab en ny fremtid for DLG og landbruget

Skab et helt nyt forretningsområde for DLG. Optimer en af vores forretningsenheder. Eller disrupt vores forretningsmodel.

Alt er i spil, når DLG – ét af Europas største grovvareselskaber – indbyder studerende til DLG Business Competition. Alle studiegrene kan deltage og komme med forslag til at forbedre vores forretning til gavn for vores ejere – de danske landmænd.

Read page in English


Vores 6.300 ansatte arbejder hver dag for at sikre vores position som Europas førende grovvarevirksomhed i en branche, der er under hastig forandring. Vi skal hele tiden forny os. Og vi ønsker input fra den kommende generation af landmænd, forretningsfolk, forskere, ledere og eksperter fra alle studiegrene.
Vi har derfor udskrevet konkurrencen, som løber frem til efteråret og er en opfordring til studerende om at give deres bedste bud på fremtidens forretningsidé.

Har du set et helt nyt forretningsområde, der ligger lige til DLG’s højreben? Har du et bud på, hvordan vi optimerer vores kundebetjening eller vores logistik på en helt ny måde? Skal vi handle med vores kunder på en anden måde, end vi gør i dag – med landmænd nationalt eller med kunder internationalt? Sidder du med viden om en ny teknologi, der kan bruges i vores forretning? Eller har du et bud på, hvordan vi digitaliserer en hel forretningsgang? Der er med andre ord helt fri leg.

Læs om DLG's strategi 'DLG Leading the Way 2021'

100.000 KR. TIL VINDERNE
OBS. Deadline for forslag er rykket til foråret 2019. Sidste frist for indsendelse af forslag er 23. april 2019. Forslagene skal være på max. 8 A4-sider el. PowerPoint-slides, der forklarer konceptet, samt en forretningsplan. Blandt de indkomne forslag udvælger vi 10 til en finalerunde. Forslagene og forretningsplanerne præsenteres mundtligt for juryen. Juryen vil herefter diskutere forslaget med deltagerne og udpege vinderne. 


Finalerunden foregår i København. De tre bedste forslag præmieres med hhv. 50.000 kr., 30.000 kr. og 20.000 kr.

Forslag og spørgsmål sendes til kommunikation@dlg.dk senest 23. april 2019. 

Finalisterne forventes at præsentere deres indsendte forslag for juryen d. 9 maj. 

Læs DLG Business Competition Casebook

Læs brochure om: DLG Business Competition.Like DLG på Facebook