Kontakt os
Vil du kickstarte din karriere i verdens vigtigste erhverv?
Om DLG / Karriere / Graduateprogram

Bliv Graduate i DLG

Vil du kickstarte din karriere i en stor international virksomhed, hvor der er højt til loftet og langt til begrænsningerne? Så er vi klar til at give dig ansvar og muligheder i en af Danmarks største koncerner.

Som graduate i DLG kickstarter du din karriere i en af Europas største landbrugsselskaber, der sikrer bæredygtige løsninger til verdens vigtigste erhverv, og som ønsker at gå forrest og sætte retningen for fremtidens landbrug.

Vi fokuserer på både træning i jobbet og interne DLG-kurser, som alle bidrager til din fortsatte personlige og faglige udvikling. Du vil også blive trænet i projektdeltagelse i tværgående projekter, hvor dine evner til at kombinere den praktiske hverdag og ny viden bliver bragt i spil.

Det næste optag til vores Graduate program vil ske i februar- marts måned 2022 med opstart på programmet 1. september 2022

 

 

En individuel karriereplan

DLG´s graduateprogram er et 2-årigt målrettet uddannelses- og karriereforløb, der kan give dig et stærkt fundament for en fremtidig karriere inden for DLG-koncernen i et af funktionssporene:

  • International sales
  • Business Intelligence
  • Commodity Trading

International Sales
Du bliver en del af et forretningsområde, der producerer og sælger vitaminer og mineraler til husdyr i Europa. Området har en betydelig knowhow og vækster organisk i et spændende internationalt marked. Du udfordres af balancen mellem det kommercielle fokus og respekten for faget og kunden.

Business Intelligence
Du bliver en del af Group Finance, der som en del af en igangværende transformation i DLG styrker den forretningsmæssige anvendelse af interne data og automatiserede rapporteringsløsninger på tværs af selskabets områder. Du vil arbejde med it-værktøjer og sparre med forretningen om innovative løsninger, der kan styrke beslutningsgrundlaget i alle dele af virksomheden.

Commodity Trading
Som en del af grovvareforretningen skal du medvirke til, at flowet af korn og råvarer fra leverandør til slutkunde sker så effektivt som muligt. Dit job vil både være at optimere handelsprocessen, men også at sidde med ved forhandlingsbordet med vores interessenter.

Hvert af programmerne er opdelt i fire perioder á hver 6 måneder. Én af perioderne indeholder et ophold i et af vores udenlandske selskaber i f.eks. Tyskland, Frankrig, Baltikum eller Sverige.

Din udvikling styres af en individuel karriereplan med klare indlæringsmål for hver af de fire perioder. Du vil få din egen mentor og en Buddy, som vil følge dig igennem hele forløbet. Udover hands-on erfaring fra dine egne opgaver vil du få erfaring med tværgående projekter og ny teoretisk viden fra eksterne uddannelsesprogrammer.

Vores forventninger til dig
For at ansøge vores graduateprogram skal du – inden for de seneste 2 år - som minimum have færdiggjort en bachelorgrad eller tilsvarende uddannelse, der er afsluttet, inden du begynder på programmet.

På det personlige plan skal du kunne bevare fokus og kunne arbejde under pres. Du skal være tålmodig og vedholdende i dit arbejde mod at levere både kvalitet og værdi. Du vil nå dine mål og skabe succes gennem en ydmyg holdning til læring og dit faglige udviklingsstadie. Dit engelske skal være på et højt niveau, og derudover må du gerne kunne begå dig på et tredje sprog.

Læs mere og send din ansøgning her.

Kontakt
Har du spørgsmål til vores graduateprogram, er du meget velkommen til at kontakte Senior HR- udviklingskonsulent Jan Brink Nielsen, +45 2835 1449

 

DLG LinkedIn banner
Se vores ledige stillinger