Kontakt os
Vil du kickstarte din karriere i verdens vigtigste erhverv?
Om DLG / Karriere / Graduateprogram

Bliv Graduate i DLG-koncernen

Vil du kickstarte din karriere i en stor international virksomhed, hvor der er højt til loftet og langt til begrænsningerne? Så er vi klar til at give dig ansvar og muligheder i en af Danmarks største koncerner.

Som graduate i DLG kickstarter du din karriere i en af Europas største landbrugsselskaber, der sikrer bæredygtige løsninger til verdens vigtigste erhverv, og som ønsker at gå forrest og sætte retningen for fremtidens landbrug.

Vi fokuserer på både træning i jobbet og interne DLG-kurser, som alle bidrager til din fortsatte personlige og faglige udvikling. Du vil også blive trænet i projektdeltagelse i tværgående projekter, hvor dine evner til at kombinere den praktiske hverdag og ny viden bliver bragt i spil.

 

En individuel karriereplan

DLG's graduateprogram er et 2-årigt målrettet uddannelses- og karriereforløb, der kan give dig et stærkt fundament for en fremtidig karriere inden for DLG-koncernen i et af funktionssporene:

  • Commodity Trading
  • Operational Excellence Supply Chain
  • Supply Chain Development
  • Business Finance
  • International Market&Sales
  • Market & Product Development

Commodity Trading
Som en del af DLG's Korngruppe skal du medvirke til, at flowet af korn fra leverandør til slutkunde sker så effektivt som muligt. Dit job vil både være at optimere handelsprocessen, men også at sidde med ved forhandlingsbordet med vores interessenter. Du har formentlig noget landbrugsfaglig viden og er uddannet som fx agronom, jordbrugsøkonom eller agrarøkonom

Operational Excellence
Som en del af Supply Chain skal du medvirke til at identificere og implementere optimeringstiltag, der understøtter et produktivt set-up og flow på vores 12 foder- og vitaminfabrikker. Flowet omfatter råvareindlevering, fremstilling, drift og slutlevering ved kunde. Du bliver udfordret af balancen mellem analysearbejdet og brugen af implementeringsværktøjerne i Lean-værktøjskassen 5S, VSM og Kaizen. Du skal bidrage til løbende forbedringer og målopfølgning.

Supply Chain Development
Du bliver en del af et stærkt fagligt team, der som overordnet målsætning skal sikre, at DLG har en effektiv supply chain med optimeret planlægning, produktion, lager & logistik. Vi har det overordnede ansvar for at drive udviklingen af DLG's supply chain og gøre den i stand til at imødekomme fremtidens udfordringer. Vores mantra er et End2End fokus, hvad enten det er i vores projektportefølje, som specialister, som sparringspartner for DLG's øvrige funktioner – eller i de arbejdsgrupper vi indgår i. Her vil du blive en del af igangværende projekter og udviklingsaktiviteter – samt få muligheden for at drive dine egne.

Business Finance
Du bliver en del af Business Finance, hvis formål det er at styrke den forretningsmæssige anvendelse af interne data og automatiserede rapporteringsløsninger på tværs af selskabets områder. Du vil arbejde med it-værktøjer og sparring med forretningen om innovative løsninger, der kan styrke beslutningsgrundlaget i alle dele af virksomheden. Du kommer til at arbejde med budgetproces, forecasts samt risikostyring. Du skal medvirke til at bygge bro mellem IT og forretningen. Du får en bred kontaktflade i hele organisationen og stor indsigt i forretningsprocesserne.

International Market&Sales
Du bliver en del af et forretningsområde, der producerer og sælger vitaminer og mineraler til husdyr i Europa. Området har en betydelig knowhow og vækster organisk i et spændende internationalt marked. Du udfordres af balancen mellem det kommercielle fokus og respekten for faget og kunden. Du motiveres af at udarbejde markeds- og konkurrentanalyser samt udvikle og optimere vores produktportefølje. Du vil deltagelse i strategiske projekter og samarbejde med kolleger i både ind- og udland.

Market & Product Development
Kan du balancere det kommercielle mindset med planteavlsprodukters cyklus fra jord til bord og har du lyst til at være med i et professionelt og fagligt team, der arbejder for at levere de rigtige løsninger og services til de danske landmænd.
DLG Planteavl arbejder med hele værdikæden fra planteforædling til strategisk kampagne og prisfastlæggelse. Du kommer til at bygge bro mellem det faglige og det kommercielle og sikre, at vores salgskonsulenter har de rette informationer og argumenter, så de kan tilbyde de rigtige sorter til vores kunder. Du vil få dine egne projekter med fokus på at sammensætte løsninger, som er bæredygtige både fagligt og kommercielt. 

Vores forventninger til dig

For at ansøge vores graduateprogram skal du – inden for de seneste 2 år - som minimum have færdiggjort en bachelorgrad eller tilsvarende uddannelse, der er afsluttet, inden du begynder på programmet.

På det personlige plan skal du kunne bevare fokus og kunne arbejde under pres. Du skal være tålmodig og vedholdende i dit arbejde mod at levere både kvalitet og værdi. Du vil nå dine mål og skabe succes gennem en ydmyg holdning til læring og dit faglige udviklingsstadie. Dit engelske skal være på et højt niveau, og derudover må du gerne kunne begå dig på et tredje sprog.

Læs mere og send din ansøgning her.

Kontakt
Har du spørgsmål til vores graduateprogram, er du meget velkommen til at kontakte HR Senior chef, Henriette Frydensbjerg, +45 2020 7049
DLG LinkedIn banner
Se vores ledige stillinger