Kontakt os
Information til kunder om Covid-19
Om DLG / Presse / Nyheder
2. april 2020

Information til kunder om Covid-19

Kære kunder

Hverdagen ligner ikke helt sig selv i disse dage, men selvom vi i DLG arbejder lidt anderledes, end vi plejer, så er vores kerneopgave stadig den samme. Vi skal sikre fortsat produktion i landbruget, så fødevareproduktionen holdes i gang. Forsyningen af råvarer er fortsat stabil, og lige nu er der ikke udsigt til, at det ændrer sig. Det betyder også, at der for jeres vedkommende ikke er grund til bekymring vedrørende forsyningssikkerheden; vi kan levere de varer, I har brug for.

Det er afgørende for os, at vores produktion og logistik holdes i gang, derfor har vi taget nogle ekstra forholdsregler på 11 af vores fabrikker. Det indebærer, at medarbejderne på fabrikkerne er blevet delt op i to hold, der arbejder forskudt af hinanden. For at minimere smitterisikoen har de pågældende medarbejdere desuden sagt ja til at overnatte i beboelsesvogne ved fabrikkerne eller på kroer og lignende i området. Vi er utroligt taknemmelige for del velvilje og fleksibilitet, vi møder fra disse medarbejdere og resten af deres kolleger i resten af DLG. Det er et tydeligt bevis på deres loyalitet overfor jer – vores kunder - og overfor DLG generelt. Det er vi stolte af og glade for.

Så herfra skal opfordringen lyde, at I giver DLG-medarbejderne et smil med på vejen. Det kan være når de afleverer foder til jer, når I ser en DLG-lastbil på landevejen eller når I taler med en sælger eller en kundecentermedarbejder over telefonen. Jeg ved, at al den positivitet, de allerede møder fra jer, bringer energi og glæde med sig.

Som I ved kører vores sælgere for både jeres og deres sikkerheds skyld ikke ud på kundebesøg i øjeblikket, men er i stedet at fange på telefonen. Jeg hører fra vores sælgere, at I har taget godt imod det, og det vil jeg gerne sige tak for. Jeg skal også hilse fra sælgerne og sige, at de glæder sig til de igen kan komme på kundebesøg.

Vi håber og tror på, at tingene snart begynder at normalisere sig, så vi kan begynde at vende tilbage til hverdagen som vi kender den. Indtil da følger vi i DLG fortsat myndighedernes retningslinjer og opretholder de tiltag, vi tidligere har fortalt jer om. Påsken står for døren, og I DLG er vi naturligvis klar til at sørge for, at I får leveret råvarer og foder. Vi leverer alle dage i påsken (undtagen søndag), så der er god mulighed for at sprede bestillingerne ud. For at opnå størst mulig fleksibilitet opfordrer vi til, at I bestiller med 2 eller flere mulige leveringsdatoer. Du kan læse mere om vores åbningstider i påsken HER.

Vi er som altid klar til at svare på eventuelle spørgsmål, der måtte opstå.

Med venlig hilsen og ønske om en god påske,

Niels Søren Rasmussen
COO