Kontakt os
Christina Nielsen bliver ny Group CFO i DLG-koncernen
Om DLG / Presse / Nyheder
8. juni 2021

Christina Nielsen bliver ny Group CFO i DLG-koncernen

Den 1. oktober vender 38-årige Christina Nielsen tilbage til DLG-koncernen, hvor hun tiltræder som Group CFO og bliver en del af direktionen sammen med koncernchef Kristian Hundebøll og Group COO Jesper Pagh.

Det er et velkendt ansigt, der fremover skal stå i spidsen for DLG-koncernens økonomifunktion. Christina Nielsen, der fra 2015 til 2020 var koncerndirektør for økonomi og regnskab i DLG og spillede en nøglerolle i den finansielle styrkelse af DLG-koncernen, tiltræder 1. oktober som Group CFO.

”Det er mig en stor glæde at kunne byde Christina velkommen tilbage i DLG-koncernen, og jeg ser meget frem til vores samarbejde. Hun er en dygtig leder, der allerede har vist vores bestyrelse, repræsentantskab og kolleger, at hun ikke alene har et meget stærkt fagligt fundament, men også forstår koncernen og vores DNA som andelsselskab,” siger koncernchef Kristian Hundebøll og uddyber:

”Vi står på tærsklen til en ny strategiproces, hvor Christina naturligt kommer til at spille en vigtig rolle i tæt samarbejde med sine kolleger i teamet og CFO’erne i datterselskaberne, når vi skal sætte retningen for de kommende år. Her får hun for alvor mulighed for at bringe sine veludviklede evner indenfor strategi, ledelse og udvikling i spil.”

”En fantastisk mulighed”

Christina Nielsen er statsautoriseret revisor og har en Master of Science (MSc) i Business Administration og revision fra CBS. Hun kom til DLG-koncernen i 2015 fra en stilling som Senior Manager i Deloitte, hvor hun gennem mere end 10 år havde samarbejdet med DLG og herigennem havde fået et indgående kendskab til koncernen.

Som koncerndirektør var Christina Nielsen med til at professionalisere DLG-koncernens økonomi- og regnskabsfunktion, hvor hun blandt andet var med til at ensarte de forskellige økonomiprocesser på tværs af selskaber og lande i DLG-koncernen. Gennem årene har hun således opbygget et bredt forankret netværk i hele koncernen og demonstreret stærke resultater.

”Det er en fantastisk mulighed, jeg har fået, og jeg glæder mig meget til at vende tilbage til DLG og tage hul på de opgaver, der venter forude med bl.a. ny strategi og implementeringen af koncernens bæredygtighedsplan. DLG er en attraktiv arbejdsplads med højt til loftet og vilje til forandring, og jeg ser frem til at arbejde sammen med mine dygtige kolleger i vores fælles bestræbelser på at skabe vækst og værdi til gavn for DLG’s ejere,” siger Christina Nielsen.

Privat bor Christina sammen med sit bonusbarn, sin mand og deres to fælles børn, hvor hun i øjeblikket er på barselsorlov med den yngste.

Christina Nielsen tager over efter konstitueret CFO Lars Sørensen, der trådte til i februar. Lars Sørensen var CFO i DLG fra 2012 til 2019, hvorefter han fortsatte i en rolle, hvor han understøttede direktionen med forretningsudvikling og strategiske projekter.

”Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige mange tak til Lars Sørensen for indsatsen. Vi er utroligt privilegerede, at vi midlertidigt kan trække på Lars’ mangeårige erfaring og indgående kendskab til DLG-koncernen,” siger Kristian Hundebøll.