Kontakt os
DLG ansætter ny koncerndirektør for Group HR
Om DLG / Presse / Nyheder
5. januar 2023

DLG ansætter ny koncerndirektør for Group HR

Det er en særdeles erfaren HR-profil, der inden længe overtager ansvaret for HR-området i DLG. Koncernen har ansat Hanne Blume som koncerndirektør og CHRO med ansvar for Group HR. Hun indtræder samtidig i koncernledelsen.

Hanne Blume har arbejdet indenfor HR-området i mange år, og hun kommer fra en stilling som Chief HR, Sustainability and Communications Officer hos Dovista. Tidligere har hun stået i spidsen for HR-afdelingerne i store virksomheder som Ørsted og TDC.

 

Koncernchef Kristian Hundebøll ser frem til at byde Hanne Blume velkommen i DLG:

 

”Vores nye strategi, Creating the Future 2030, sætter en ambitiøs retning for fremtidens DLG, og vores kolleger er afgørende for, at vi kan indfri ambitionerne. Derfor opruster vi på HR-området med ansættelsen af Hanne, der med sin årelange erfaring og stærke lederegenskaber er den rette til at løfte den strategisk vigtige opgave, der venter forude. Hun har ikke alene et meget solidt fagligt fundament, men har gennem sin karriere også bevist, at hun via samarbejde skaber resultater.”

 

HR-området har hidtil været ledet lokalt i koncernens selskaber, men Hanne Blume vil i sin rolle som koncerndirektør for Group HR få det samlede ansvar for HR-området i koncernen. Samtidig bliver hun medlem af koncernledelsen, Executive Comittee

 

Stort kendskab til forretningsområderne

Hanne Blume har en kandidatgrad i Business Administration & Commercial Law fra Handelshøjskolen i Aarhus og har efteruddannet sig på INSEAD, IMD, Københavns Universitet, Wharton og London Business School. Hun er medlem af bestyrelserne i de norske virksomheder General Ocean og NEL ASA samt Danmarks Cykle Union. Hun er desuden bestyrelsesformand for Insero

 

Privat bor Hanne Blume nær Juelsminde med sin mand, der driver et landbrug. Det giver hende indsigt i den danske landbrugs- og fødevarebranche, mens hun i sit professionelle virke gennem flere år har arbejdet indenfor energibranchen og senest i Dovista, der producerer materialer til byggeindustrien. Dermed bringer hun en solid forståelse for DLG’s tre forretningsområder med sig ind i det nye job. 

 

”DLG er en virksomhed, jeg har fulgt fra sidelinjen, og jeg har bemærket den store udvikling, virksomheden har gennemgået de seneste år. Det er en spændende organisation funderet på stærke værdier, og jeg ser frem til at være med til at præge DLG med fokus på mennesker, kultur og resultater samt arbejde med vigtige agendaer som fremtidens arbejdsstyrke, diversitet og inklusion. At DLG så tilmed opererer indenfor nogle forretningsområder, jeg er meget passioneret omkring, ser jeg som et stort plus,” siger Hanne Blume. 

 

Hanne Blume tiltræder i 1. kvartal 2023.